Téli nyereményeső, garantált ajándékokkal!
2015-02-03

Írd meg a véleményed az oldalunkon egy boltról vagy szolgáltatóról a kedvenceid közül, és máris esélyes vagy megnyerni egy szuper Samsung fényképezőgépet. De ha nem akarod csupán a szerencsére bízni magad, hajts rá a garantált ajándékokra: 15 db, 25 db vagy 35 db értékelés megírása után garantáltan Tiéd lesz egy Media Markt vagy egy DM vásárlási utalvány, 2.000 Ft, 3.000 Ft vagy 4.000 Ft értékben!

Több: https://www.tipzone.hu/page/62

 
Keressük a hónap értékeléseit!
2014-09-16

Végre szabadon engedheted a fantáziádat, hogy megírd a véleményedet kedvenc helyeidről. Írj egy értékelést legalább egy helyről és oszd meg a facebook-on játékunk leírását, hogy az ismerősök hasznosnak jelöljék az értékelésedet. Sőt, ha Te írod a legtöbb hasznos értékelést, akkor garantáltan Tiéd lesz egy 32 gigabyte-os Kingston pendrive is!

 

Több: https://www.tipzone.hu/page/55

 
Oszd meg mit tapasztaltál nyáron és nyerj!
2014-07-21

Regisztrálj oldalunkon, lájkold facebook oldalunkat és gyűjts pontokat. Nincs más dolgod, mint megosztani merre jártál és miket tapasztaltál nyáron. A játékban már egy értékelés megírásával részt veszel, de minél több pontot gyűjtesz, annál nagyob esélyed van megnyerni valamelyik nyári cucc egyikét. Ha olyan helyhez írsz írtékelést, amelyiket még nem véleményezett senki, az triplán számít!Több: https://www.tipzone.hu/page/50

 

 

Tipzone Blog

Kövess Minket itt a blogban, ahol a fejlesztéssel kapcsolatban is írunk, amellett hogy éppen mi a helyzet Velünk.

aa
bb
aa
bb