Hogyan kell használni?

Ahhoz, hogy tipzone összes funkcióját elérd, regisztrálnod kell magad az oldalon, melyet gyorsan és egyszerűen a facebook-os regisztrációval tudsz megtenni. A profil oldaladon már lehetőséged lesz az egyéniségedhez illő jellemzőket is beállítani. 
Mikor keresést indítasz, akkor az oldal tetején lévő keresőmezőbe írd be a keresett kulcsszót (pl.: autószerelő) és add meg, hogy melyik városban, kerületben vagy környéken akarod keresni. Megkapod a megadott területen található autószerelők listáját, és megkeresheted a számodra legkedvezőbbet, sőt a keresőben az aktuális ajánlatok között is tudsz válogatni. Elolvashatod mások véleményét a helyről, és ha gondolod, hasznosnak is tudsz jelölni egy értékelést.
Ha az általad már ismert bolt vagy szolgáltató még nem szerepel az oldalunkon, akár te is könnyedén létrehozhatod a helyet. Természetesen te is értékelheted a helyeket és megírhatod a véleményedet, valamint képet tölthetsz fel a helyről. ,így a Te általad tapasztaltak is sokak számára hasznosak lesznek. Figyelj arra, hogy csak valós dolgokat közölj, és ne sérts meg senkit, próbálj meg mások számára is hasznos tapasztalatokat leírni.
Az oldalt már használó barátaidat megjelőlheted ismerősként, vagy meghívhatod a facebook profilod által azokat, akik még nem ismerik a tipzone-t. Így látni fogod az ő tevékenységeiket, pédául ha értékelést írtak, vagy ha voltak egy helyen. Követheted viszont olyanok aktivításait is, akik nem az ismerőseid, ha szerinted hasznos információkhoz juthasz általuk.
A helyeket el lehet menteni a kedvencek közé, hogy később könnyen megtaláld őket, de ha csak értesülni szeretnél egy üzlet vagy szolgáltató újdonságairól, akcióiról akkor a követés funkcióval ezt is megteheted.

A Tipzone összes funkcióját díjmentesen eléred, csak regisztrálnod kell magad az oldalon, amit gyorsan és biztonságosan a facebook regisztrációval tudsz megtenni. A regisztrációt követően a profil oldaladon lehetőséged lesz az egyéniségedhez illő jellemzőket beállítani, profil képet feltölteni, több kiindulási címet is beállítani.

Kereséshez az oldal tetején lévő mezőbe írd be a keresett kulcsszót, pl.: autószerelő, fodrász és add meg, hogy melyik városban, kerületben vagy utcában keresel. Találatként megkapod a közelben található autószerelők, fodrászok listáját, és megkeresheted a számodra legkedvezőbbet, kategória, jellemzők, ár vagy környék alapján. Továbbá az aktuális ajánlatok, hirdetések között szintén tudsz válogatni. Elolvashatod mások véleményét a helyről, és hasznosnak jelölheted, amelyik plusz információt adott számodra. A jelölések alapján rákereshetsz a leghasznosabb értékelésekre, de kereshetsz azok tartalmában is.

Ha egy általad már ismert bolt, vagy szolgáltató még nem szerepel az oldalunkon, Te is könnyedén létrehozhatod, és megírhatod a véleményedet, képet tölthetsz fel hozzá, így a Te általad tapasztaltak sokak számára hasznosak lesznek. Légy pozitív, figyelj arra, hogy csak valós dolgokat közölj, és ne sérts meg senkit. Próbálj meg mások számára hasznos konkrét tapasztalatokat leírni és a véleményedet érvekkel alátámasztani.

A Tipzone-t már használó barátaidat megjelölheted ismerősként, követheted aktivitásaikat, vagy küldhetsz meghívót a facebook meghívónk segítségével, hogy regisztráljanak. A követett felhasználók tevékenységeiről híreket kapsz, pl.: ha értékelést írtak, ha voltak egy helyen, vagy ha ajánlottak neked valamit. Sőt követhetsz olyan felhasználókat is, akik nem az ismerőseid, de szerinted hasznos információkhoz juthasz általuk.

A helyeket el tudod menteni a kedvencek közé, hogy később könnyen megtaláld őket a saját térképeden, és ha értesülni szeretnél egy üzlet vagy szolgáltató újdonságairól, ajánlatairól, akcióiról, akkor azt a követés funkcióval tudod megtenni. Ha követsz egy helyet, akkor alapvető adatai változásáról szintén értesítést kapsz.

aa
bb
aa
bb