Mi a Tipzone?A Tipzone új alapokra helyezi a cégek és vásárlók közti viszont. Az oldal segítségével az emberek közvetlen információkhoz jutnak az általuk kiválasztott boltokról, szolgáltatókról. Ennek egyik előnye az, hogy a manapság ránk zúduló egyre több reklámot így megszűrjük - nem kapunk a számunkra érdektelen dolgokról információt. Viszont, ami érdekel minket (a sarki kávézó, a kedvenc autószervizem, a fodrászom...) azokról az üzletekről megkapjuk a friss híreket, akciókat - de csak azokról, amiket mi magunk előtte már megjelöltünk, ez a másik előny.

A tipzone.hu egy lokális hely és szolgáltatás kereső oldal. Segítségével könnyedén megtalálsz boltokat, szolgáltatókat, helyeket és az azokkal kapcsolatos alapvető információkat. Az oldalon mindenki szabadon leírhatja és oszthatja meg véleményét, így elolvashatod a többiek tapasztalatait az adott hellyel kapcsolatosan. A pontos találatok érdekében, területekre szűkítve kereshetsz a boltok és szolgáltatók között, és finomíthatod a keresésedet kategóriák, jellemzők vagy árszínvonal alapján.

Kereshetsz a friss ajánlatok, hirdetések között, melyeket az tipzone közösségéhez csatlakozott üzletek tesznek közzé. Ha Neked is van üzleted, akkor tulajdonosként szerkesztheted a hely adatlapját és ajánlatokat hozhatsz létre, a meglévő ügyfélköröd és a többi felhasználó számára is.

A Tipzone közösségi oldal is, a ismerőseidet meghívhatod ide, de feliratkozhatsz idegen felhasználókra, cégekre is, és követheted azok aktivitásait. Látod hol vásárolnak, merre járnak és mi a véleményük egyes helyekről. A felhasználói szintedet folyamatosan tudod növelni, minél több tartalmat hozol létre az oldalon, annál magasabb lesz a profilod erőssége. A közösség résztvevőjeként rengeteg hasznos információt fogsz kapni és tudsz megosztani az oldalon.

aa
bb
aa
bb