Bár csak fél évig járt ide a kisfiam, de ez alatt a kis idő alatt is nagyon megszerettük az itteni gondozókat. Szerencsére csak jó emlékekat kapzunk. Az étkezésekre különösen nagyon odafigyeltek, változatos és egézséges menük voltak. De az odafigyelést minden téren tapasztaltuk, ez miatt is sajnálom hogy elköltöztünk.
Kriston Nikoletta képet töltött fel: Lovas úti Bölcsőde
SRG Group képet töltött fel: SRG Group Kft.
Első látásra nem tűnik annyira minőségi helynek, viszont az étlapot látva más vélemyénye lesz az embernek. Nagyon finom extra ételeket lehet itt kapni, nagyon finom igényes borokkal. Ár érték arányban nagyon korrekt hely.
Nagyon finom a kávé, nagyon finomak a sütemények is. Hihetetlen mennyire gusztusosan szépen tudják elkészíteni a termékeiket. Az árak kicsit magasabbak, de mindenképpen megéri egyszer legalább kipróbálni a helyet.
Bár én nem dohányzom, egy barátnőmet kísértem be vásárolni. Két féle cigarettát vett, mind a kettő volt készleten. Az eladóhölgy nagyon kedvesen szolgált ki, nagyon meg voltunk vele elégedve.
Ildikó Kustyán  értékelést írt: Bortársaság
Egy olyan bort kerestem, amit alig találok meg boltokban, mert nagyon kelendő, így hamar elfogy. Itt sikeresen megtaláltam, nagyon kedvező áron. Kedvesen fogadott a személyzet, eligazított és segített mindenben.
Nagy Roland  értékelést írt: Aranyhordó Vendéglő
A helység valami csodálatos. Szép, rendezet vissza adja a helység a csárdás filinget. A boraik finomak és válsztékban gazdagok. Az ételek meg kiadosak és lakomásak. Árak kicsit sok de ezért az élményért teljesen megéri.
Nagy Roland  értékelést írt: Halászbástya Étterem
nekem kicsit drágának tünt de ha viszonyitjuk a minőséghez akkor már könyeben el is fogadjuk. A kiszolgálás atol füg hogy kit fogunk ki mert nem mindenki türelmes a vendékkel de ez csak az én meglátásom.
Bencze Ida  értékelést írt: Nagyi palacsintázója
Unokám kérte, hogy menjünk be ide, amikor erre jártunk. Pozitív volt a látogatásunk, mert nagy választékkal várt: sós és édes palacsinták egyaránt megtalálhatók. Jó árak vannak, finom palacsintákkal, megéri kipróbálni.
Bencze Ida  értékelést írt: Kleopátra Szépségszalon
Én itt a masszázs szolgáltatást vettem igénybe. Nagyon jó áron, minőségi kiszolgálásban részesültem. Több féle krémmel, nagyon jól át lettem masszírozva, olyan érzés utána,mintha kicseréltek volna. Érdemes benézni annak, aki erre jár.
Bencze Ida  értékelést írt: Deichmann
Kettes metróval könnyen megközelíthető ez az üzlet. Hatalmas választékkal várnak, így biztosan mindenki megtalálja a számára keresett cipőt, táskát. Ebben a kedves dolgozók is segítenek.
Bencze Ida  értékelést írt: Posta - Budapest 13
Könnyen idetaláltunk levelet feladni. Mindössze egy embert kellett kivárni és máris sorra kerültünk. A hölgy kedves volt, minden kérdésemre válaszolt, segített megtalálni a legkedvezőbb módot a feladásra. Csak ajánlani tudom.
Bencze Ida  értékelést írt: DM - Krisztina Plaza
Nagy választékkal vártak, jó árakkal, ráadásul igényeltem DM kártyát, így nagyon jó áron megkaptam mindent. Jól el vannak rendezve a termékek, így könnyű megtalálni, amit keresünk.
Egy barátommal mentünk be ide dohányterméket vásárolni. Nagy készlettel vártak,így sikerült mindent megkapni. Szerencsére nem vártak sokan az üzletben,így hamar végeztünk. Az eladó kedves, mosolygós volt.
Bencze Ida  értékelést írt: Bortársaság
Mindössze egyszer vásároltam náluk, de megérte. Sok bor közül válogathattam, a kedves kiszolgálás segített a legmegfelelőbb italt kiválasztanom a neves alkalomra. így jó áron nagyszerű minőségű és ízü bort kaptunk. Biztosan vásáolok majd még náluk.
Bencze Ida  értékelést írt: Csészényi Kávézó
Nagyon kellemesen kialakított hely. Lehet kávék, szendvicsek, sütik közül válogatni, különböző árkategóriákban. A rendelést még az emeletre is felhozzák. Nagyon kedves a kiszolgálás. Csak ajánlani tudom.
Egyszer voltunk itt a kiskutyámmal, amikor nem tudtam,hogy mi baja lehet. Gyorsan sorra kerültünk, maximum 20 percet várhattunk. Teljesen ellátták a kicsikémet, megtalálták a problémát, így maximálisan elégedett vagyok. Helyileg könnyen megközelíthető volt.
Jól megközelíthetö, olcsó az ellátás. Nagyon jól dolgoznak, mindig átvizsgálják alaposan a kutyámat, és a várakozás is kibírható. Mindig ide járunk ha valami probléma van. Az orvosok kedvesek.
Igazán finom, házias ételeket főznek, hatalmas választék volt, alig tudtunk dönteni. A tisztaságra nem volt okunk panaszkodni, a személyzet is kedves volt. Gyorsan kiszolgáltak minket, pozitív tapasztalattal távoztunk.
aa
bb
aa
bb