Tóth József képet töltött fel: AUTOGREX Autóbérlés
Tóth József képet töltött fel: AUTOGREX Autóbérlés
Járműkölcsönzés
Bútor, Lakberendezés
Balázs Ferenc képet töltött fel: Artina Bútor
Az internetes rendeléseket szoktam átvenni az üzletben. Szeretem otthon kiválasztani a könyveket, nekem így kényelmes és az üzletben csak át kell venni az elkészített csomagot! Kedves eladók, bő választék, nagy üzlet...
Az egyik kedvenc helyünk. Ha beköszönt a jó idő, egy fagyira biztosan megállunk. Süteményt még nem kóstoltam itt, de a fagylalt krémes és nagyon finom! Az árak sem magasak érdemes kipróbálni!
Bartal István  értékelést írt: Reno cipő
Több cipőbolt is van a Pólusban, de árban talán ez a legjobb. Sportcipők terén nem ajánlom, de utcai cipőt nagy választékban lehet itt találni! Gyerekeknek is elég sok cipőt forgalmaznak!
Bartal István  értékelést írt: Promod
Feleségemnek vásároltunk itt téli kabátot. Nagyon szép dolgokat árulnak és a minőség is jó. Nem ez a legjobb üzletünk, mert a Pólusban sajnos kicsi az üzlet, így a választék sem olyan jó!
Bartal István  értékelést írt: Orsay
Lányon egyik kedvenc üzlete. Gyakran elkísérem ide, és segítek a választásban. Igazi nőies, csinos darabokat árulnak. Mindig talál valamit, ami épp kell neki és az ára is megfelelő:-)
Bartal István  értékelést írt: Marionnaud Parfüméria
Szülinapi meglepetés ajándékot kerestem az üzletben. Elképzelésem csak a maximum árról volt. Az eladó hölgy segített eligazodni a termékek között és sikerült olyan parfümöt választanunk, aminek az ünnepelt nagyon örült!
Bartal István  értékelést írt: Konkurencia fehérnemű
Karácsonyi ajándékot vásároltam itt a lányomnak. Neten kiválasztott egy pizsamát és itt az üzletben is megtaláltuk azt a fajtát. Sok színes kiegészítőt árulnak. Nem a legolcsóbb hely, de a minőség jónak tűnik! Majd meglátjuk több mosás után is!
Bartal István  értékelést írt: Devergo & friends
Jó üzletnek tartom, de itt nagyon igaz, hogy a minőséget meg kell fizetni. Érdemes figyelni a szezon végi kiárusításokat, mert akkor jelentős kedvezményt adnak a termékekre! Eddig még egyik termékükkel sem volt problémám, mindennel elégedett voltam!
Bartal István  értékelést írt: Happybox
Kisunokámmal tértem be az üzletbe. Nekem túl giccses volt, de neki nagyon tetszett a sok apró, színes kütyü. Sok leértékelt dolgot találtunk és sikerült választanunk két plüss nyuszit!
Bartal István  értékelést írt: Go Print
Nyomtatás céljából vettem igénybe a szolgáltatásukat! Gyorsan, precízen dolgoznak és az árak is barátiak. Szerettem volna fényképes ajándékot csináltatni, de azok nagyon magas áron vannak:-(
Viszonylag új bolt a Póluson belül. Szép a kialakítás és sok terméket forgalmaznak. Nem szokott sok vásárló lenni, így nyugodtan érdeklődhet az ember, mindig van valaki, aki vele foglalkozik. Legutóbb a laptopok között válogattunk, de sajnos nem találtunk megfelelőt!
Bartal István  értékelést írt: Ontario Férfiruha
Tetszik az üzlet elrendezése, jól átlátható és az eladó hölgy sem támad le azonnal. Nyugodtan körül tud nézni az ember és csak akkor zaklatják, ha tényleg segítségre van szüksége. Öltönyt vásároltam itt inggel!
Bartal István  értékelést írt: Nemzeti Dohánybolt OMV
Szimpatikus, kulturált hely, amit könnyű megközelíteni. Az eladó nagyon barátságos volt. Üdítőt és dohányterméket vásároltam itt már többször is. Nagy a választék, sok terméket árulnak a boltban.
C. Viktória  értékelést írt: Praktiker
Ha bármilyen felújítási munkálatra van szükség vagy csak egy új szőnyegre, vagy barkácsgépre, ide biztos eljövünk. Vettünk már itt csempét, szőnyeget, ajtó és sok apróságot is, nekem mindig megfelelt a kínálat és az ár is.
Horvát Szilvi  értékelést írt: Optic World
Napszemüveget szerettem volna vásárolni, de nem volt nagy a választék. Az eladó hölgy kedvesen megmutatta, hogy épp mi van raktáron, de ezek nem nyerték el a tetszésem. Tavasszal teszek náluk még egy próbát!
aa
bb
aa
bb