Maria Lenti  értékelést írt: Morvai Autószervíz
Csak egy kisebb karosszéria javításra volt szükségem, mert meghúzták a kocsimat, de ők nagyon gyorsan megcsinálták tekintve, hogy a gyereket ezzel kell vinnem minden reggel oviba, sürgős volt. Ráadásul a biztosítási ügyintézést is profin elintézték!
Számítógép szerviz
Autószerviz
Non-Stop Gumi- és Autószerviz  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárta:2016-03-18
Márkafüggetlen autószervizünkben várjuk.Gyors munkavégzés.
Autószerviz
Non-Stop Gumi- és Autószerviz  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárta:2016-06-18
Felszerelt mobil buszainkkal állunk szolgálatára. Házhoz megyünk gumiszerelés,vagy defekt esetén,további tájékoztatásért hívjon ! 06 30 867-6272
Számítógép szerviz
F1 COMP  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárta:2015-08-31
Ajándék 8 Gb-os pendrive bármely szolgáltatásunk mellé
Szendrei Alekszosz  értékelést írt: F1 COMP
Meg voltam elégedve velük. Kellemes benyomást nyújtott, hogy miután megjavították a gépemet, minden levelemre kézségesen válaszoltak, segítettek, díjmentesen. Kiszállási díjat nem számolnak fel és a 4000 forint óránkénti díj bőven megéri az árát.
Czvihum Szidónia  értékelést írt: MOL Töltőállomás
Régen sokszor tankoltam a MOL-nál, ma már ritkábban, de ez csak az árak miatt van. A kutak ország szerte tiszták, a dolgozók mindig segítőkészek, a shop és a mosdó tiszta, jól felszerelt, az üzlet választéka széles. Néha vannak jó pontgyűjtő akciók, így itt is tankolunk néha.
Egyik kedvenc uszodám a környéken. Újépítésű, modern, kulturált uszoda. Nagy előnye számomra, hogy 2 darab szauna is van benne. Az egyik nem rég lett felújjítva a másik meg alapból is jó. A kisebbik illatmentes a nagyobbikba pedig bármilyen illatosító olaj is bevihető. Szaunázás után hideg dézsa vízzel is leönthetjük magunkat, majd pedig kellemesen elfeküdhetünk a pezsgőfürdőben, ha nem vagyunk től sokan (esti órákban jellemzően erre nincs lehetőség). Szauna mellett van infraszauna is bár en ezt nem szoktam használni. Két medence van. Egy 25 méteres és egy kisebb gyerekmedence, ami ritkábban használható oktatás miatt. A belépőjegy árak azonban nem annyira barátiak, mint egyes uszodákban (pl. szomszédos kerület Borsó utca vagy egy BVSC). Az uszoda amúgy nyugalmas környezetben helyezkedik el, mellette sportpálya, teniszpálya, művelődési központ is található. Összességében ajánlani tudom a helyet!
Tipzone tippet adott: F1 COMP
Short description of the image
Számítógép szerviz
A 16. kerültben lakóknak biztos tipp az F1 COMP, ha elromlott számítógépet, hálózatot kell javítani. Nagy előny, hogy házhoz jönnek és elfogadható áron. Ajánlott!
Nagy Mariann  értékelést írt: F1 COMP
Nagyon kedves és segítőkész fiatalemberek. Percre pontosan érkeztek. Látszódik a rutin és a hozzáértés. Nem indult el a gépem, rajta volt az összes eddig készült fényképem. Pár óra után hiba nélkül működött minden. Ajánlom őket másnak is, ráadásul eddig ők dolgoztak a legolcsóbban is.
Nagy Mariann  értékelést írt: F1 COMP
Nagyon kedves és segítőkész fiatalemberek. Percre pontosan érkeztek. Látszódik a rutin és a hozzáértés. Nem indult be a gépem és voltak rajta képek. Pár óra után hiba nélkül működött minden. Ajánlom őket másnak is, ráadásul eddig ők dolgoztak a legolcsóbban is.
Számítógép szerviz
Egri Levente képet töltött fel: F1 COMP
aa
bb
aa
bb