Testépítés
Power Gym Classic - Body&Fitness - Edzőterem  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárata:2017-08-10
Üdvözöl a Power Gym Fitness! Szeretnéd újra magabiztosnak, sikeresnek és vonzónak érezni magad? Szeretnéd a legjobb formád hozni egy fontos tárgyalás, ünnep, fotózás, esetleg esküvő alkalmával? Esetleg szeretnél életmódbeli változtatásokat hozni az életedbe, de nem tudod hogyan kezdj hozzá? Mi segítünk! Testkezelés az oper
Testépítés
Molnár János  értékelést írt: Inmedio,
Rendszeres vásárlójuk vagyok újság terén. Ha már betérek hozzájuk akkor ott helyben a lottót is fel tudom adni. A kiszolgálás tökéletes, az ott dolgozó hölgyek kedvesek. Sokszor szoktam rendelni csomagot, amin szintén őket jelölöm meg Pick Pack pont átvevőhelyként.
Nagyon jól felszerelt, igényes terem. A recepciós, az edzők nagyon segítőkészek, kedvesek. A gépek jó állapotúak,modernek és van mindenből bőven, nem kellett még másra várni, hogy szabad legyen egy gép. Az öltöző tiszta, higiénikus!
Átlagosnak mondható szépségszalon, sok féle szolgáltatással. Én csak szoláriumba jártam ide, de néhány ismerősöm a fodrászt és a kozmetikai szolgáltatásokat is igénybe vette. A helyiségek tiszták, igényesek, a lányok nagyon kedvesek, az árak viszonylag elfogadhatóak. Mi elégedettek voltunk.
Áprily Péter képet töltött fel: SolarSide Kft
O. Henrietta  értékelést írt: Digitalszalon
Leginkább televíziókat, erősítőket árulnak, ebből van a legnagyobb választék, de vannak konyhai eszközök, gps-ek, házimozi és autó hifi rendszerek, és sok más elektronikai cikk. Mi tv-t akartunk venni ezért jöttünk be. Végül nem itt vettük meg, de az eladók nagyon segítőkészek, napra készek minden elektronikai cikket illetően.
Czvihum Szidónia képet töltött fel: UNIX Bp. XVII.ker
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Biotech USA
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Lipóti Pékség
Czvihum Szidónia képet töltött fel: OIL! Rákoskert
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Chevrolet Gyulai
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Mister Minit
Bunkóczi Attila  értékelést írt: OIL! Rákoskert
A Budapesti árakkal összehasonlítva a közép árkategóriában tankolhatunk meg. A hely modernül felszerelt. Bent a fizetésnél 2 pénztárgép üzemel a tökéletes és gyors fizetésre. A pénztárosok kiválóan tudtak angolul.
Bunkóczi Attila  értékelést írt: Váradi Gábor
Váradi Gábor szerviz műhelye már majdnem 30 éve várja az ügyfeleket. Egy nagyon megbízható szakszerű szakember. Aki kicsit lassú de precízen megcsinálja ami elromlott. A családi udvaron egy 5 éve épített épületben szerel.
Bunkóczi Attila  értékelést írt: UNIX Bp. XVII.ker
A leírásban hibásan szerepel hogy vasárnap nincs nyitva. Én ablaktörlő lapátot, vásároltam és az egy vasárnapi nap volt. A hely egy új építésű épület. Könnye megközelíthetőséggel.
Bunkóczi Attila  értékelést írt: Bocskai Panzió
A hely megközelítése egy kissé nehézkes, mert egyirányú utcában található és egy nagy kört kell leírni míg oda találunk. Alig van előtte parkoló hely. Ezekket letekintve a hely nagyon szép és modern.
Bunkóczi Attila  értékelést írt: Ásvány Lovarda
Még kisebb gyermek koromban az egész családdal kerestük fel a helyett és töltöttünk el egy nagyon kellemes napot. Rengeteg ló közül lehetett kiválasztani azt az állatott amivel menni szeretnék. Csak ajánlanám.
aa
bb
aa
bb