Maria Lenti  értékelést írt: Power Gym Fitness Stúdió
Nem sokat járok fitness terembe de azért szeretem ha az tiszta és jól felszerelt. Hát itt erre nem lehet panasz, látszik hogy karban tartanak mindent. Jó a szauna és a szolárium lehetőség is. A személyi edzők őedgi kifejezetten segítőkészek. Remélem többet tudok járni ide!
Hernádi Zsuzsanna  értékelést írt: Gulliver Vendéglő
Többször is jártunk már az étteremben. Szép emlékek kötődtek az első alkalomhoz, így gondoltuk, hogy neki futunk újra. Nem is csalódtunk. Az étlapról minden ízlést kielégítően széles skálán lehet válogatni - bár az én ízlésemnek néha túl sósan főznek.
Halászlét rendeltünk többek között, nekem az alaplé egy köménymagleves alapra emlékeztetett, de sok hal volt benne, igy azt kompenzálta. A lányom később jött a pincér nem kérdezte meg, hogy italt kér-e. Egyébként jól éreztük magunkat.
C. Viktória  értékelést írt: One Euro Market - XX.ker.
Gyakran vásárolok ebben a boltban, nem csak háztartási cikkeket, de tartós élelmiszert, vegyi árut, konyhai eszközöket is ehet kapni, valamint kozmetikai cikkeket is. A heti akciók is nagyon jók, ilyenkor érdemes több darabot is vásárolni bizonyos termékekből.
Szépen felújított terem, kedves mosolygós kiszolgálás, baráti árak és még gyereksarok is van :) Szoláriumban csőcsere szóval szépen barnít. Az aerobic órák meg mindegyik más és más vonzerővel csábít. Főleg a plakátokon.
Czvihum Szidónia  értékelést írt: Devergo & friends
Főleg akciók idején nézek be ide. Az árak alapvetően számomra magasak, a ruhákhoz képest legalább is nem épp alacsonyak. Vannak kifejezetten divatos holmik, de van ami egyáltalán nem tetszett. Ki kell fogni a jó ruhákat. A fiatalabb korosztály talán sikeresebben vásárol itt.
Karácsony előtt vásároltam itt. Annak ellenére, hogy sokan voltak épp bent, az eladó nagyon sokat segített a választásban, sok tippet, tanácsot adott. A választék óriási, így nem is volt könnyű megtalálni a megfelelőt, de végül sikerült.
aa
bb
aa
bb