Volt egy kisebb balesete a kis tacskómnak és gyorsan kellett elvinni valahova, nem tudtunk a szokásos orvosunkhoz menni, de bennük sem csalódtunk. bár látták hogy nem leszünk törzsvendégek, mégis úgy bántak velünk mintha ezer éve odajárnánk. szakszerű ellátást kaptunk. meggyógyultunk.
Masszázs
Masszázs-Lazítás  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárata:2016-11-23
Üdvözlöm! Sütő Erika vagyok, szakképzett masszőr! Szeretne lazítani, felfrissülni?Sokat ül vagy áll munkájában?Sokat sportol és izomlázban szenved, vagy pont nincs ideje sportolni? Fájdalmai vannak hátán, derekában, nyakán?Akkor keressen meg bátran! Szeretettel várom 1 szakszerű masszázsra!
Masszázs
Sütő Erika képet töltött fel: Masszázs-Lazítás
Könyvelés
Kiss Miklós - könyvelés, bérszámfejtés  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárta:2016-01-31
Könyvelését,bérszámfejtését biza profira!
A pandás pékség termékei kiválóak, hasonló mint a Fornetti. Árban és minőségben sincs sok eltérés, nagyon sok féle péksütemény van. Helyben sütött, így mindig tökéletesen friss, néha még meleg, amikor megveszem! Nagyon szeretem a készítményeiket!
Az egyik kedven üzletem, ruházatot, ajándékot, lakáskiegészítőt egyaránt szoktam itt venni. A gyerekruha kínálat is jó és aranyos dolgokat árulnak, jó áron. Néha rendkívüli akciók is vannak, így gyakran benézek!
Némelyik üzletükben csalódtam, mert alig találtam megfelelő ruházatot, ebben viszont elég jó a kínálat, vettem itt felsőt, nadrágot is. Sokszor kapok külön kuponokat ezért érdemes itt vásárolni. Farmernadrág kínálata nagyon jó!
C. Viktória  értékelést írt: Lipóti Pékség
Szeretem a Lipóti pékség termékeit. Minőségi problémám még sosem volt, mindig firss, puha minden. Sokféle kenyeret, pékárut lehet vásárolni, édes és sós, sajtos és magos egyaránt van, nagyon sokan járnak ide!
C. Viktória  értékelést írt: Fressnapf Megapark
A háziállatoknak gyakran vásárolok itt eledelt, sok féle eleség, kiegészítő kapható. Az eladók készséggel segítenek, legyen szó állateledelről, vagy bármilyen cikkről, felkészültek, és megfelelően tájékoztatnak.
C. Viktória  értékelést írt: Háda angol használtruha
Több üzletükben vásároltam már, van ahol jobb a választék, van ahol kevésbé. Sokszor ki lehet fogni márkás, egyedi darabokat, viszonylag jó áron. A szezon végi kiárusításkor 50%-kal vásároltam sok mindent.
Csergei Balázs képet töltött fel: Buffalo Steak House
Csergei Balázs képet töltött fel: Csili Étterem
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Lipóti Pékség
Csergei Balázs képet töltött fel: Drogerie Markt - DM
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Deichmann
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Vision Express
aa
bb
aa
bb