C. Viktória  értékelést írt: BioHair Hajvágószalon
Ezek a szalonok szuperek! Nem egyben voltam már, milndig elégedetten távoztam. Sokszor nézem, mások frizurája hogy alakul és tök jó mindig a végeredmény, a fodrászok nagyon ügyesek és gyorsan, szépen dolgoznak!
Csergei Balázs képet töltött fel: Bogrács Vendéglő
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Lipóti Pékség
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Rossmann
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Deichmann
Csergei Balázs képet töltött fel: MOL Töltőállomás
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Vision Express
Csergei Balázs képet töltött fel: MOL Töltőállomás
C. Viktória  értékelést írt: Diego Csepel
Függönyt kerestem és itt megtaláltam a megfelelő mintájút és minőségűt igazán kedvező áron. Az eladók segítőkészek voltak, sok függönyt mutattak mire megtaláltam az igazit. Emellett lakástexilt, szőnyegeket, padlólapokat is árulnak, igazán jó a választék, most szőnyeget készülök venni, ide fogok elsőként bejönni.
Sokszor tankolok Mobil Petrol kúton, és mivel útba esett, most is itt tankoltam. Az árak mindenhol egyformán kedvezőek, ez a fő oka annak hogy itt tankolunk, a shop és kút pedig ugyan olyan mint máshol, tiszta rendezett, a shop választéka széles, a kiszolgálás udvarias.
C. Viktória  értékelést írt: Hóvirág Virágüzlet
Gyönyörű virágokat, dekorációs kelléket árulnak itt. Vágott és cserepes virág egyaránt kapható, mindegyik tökéletes, nem hervadt, és az árak is elég kedvezőek. Én egy csokrot készíttettem, és nagy sikert arattam vele. Ajándéktárgyak is kaphatóak, az üzlet dolgozói barátságos, közvetlen emberek!
C. Viktória  értékelést írt: SPORTVILÁG
Itt aztán nagy a választék, bármilyen sportról legyen is szó. Sportruházat, sporteszközök széles választéka várja a vásárlókat, én csak cipőt akartam venni de mást is sikerült beszerezni! Itt kaptam a legolcsóbb és jó minőségű kettlebellt például. Máskor is ide jövök, mert jó a választék, az eladók sokat segítenek eligazodni a termékek között.
Szuper jó cukrászda, jó árakkal! nagyon szép és finom, puha süteményeket árulnak, a fagyik is nagyon vonzók! Gyönyörű tortákat készítenek megrendelésre, de kész tortát is vásárolhatunk. A sütik mellé finom kávét, cappucinot is ihatunk! Én szeretek ide járni.
A kutyámmal törént egy kis baleset és ide hoztam el. Nagyon barátságosak voltak, nem kellett sokat várni és segítettek, ellátták a kutyámat. Az ellátás mellé kaptunk gyógyszert és megbeszéltük a további teendőket, nagyon lelkiismeretes orvos dolgozik itt, jó lenne ha az embereket is ilyen hozzáállással kezelnék.
Ügyvéd
Dienes Attila  értékelést írt: Máz-Ház Festékház
EGyszer vásároltunk itt, épp útba esett. Az eladó sokat segítettek, látták hogy nem vagyunk festőmesterek. :) Az árak elfogadhatóak, a választék nagyon jó, mind fajtában, mind színben. Nem bántuk meg hogy itt vásároltunk.
aa
bb
aa
bb