S. Istvánné  értékelést írt: ZooDom Campona
Leginkább nézelődni szoktam ide betérni, ha erre járok. Mindenféle kisállat és a tartásukhoz szükséges eszköz megtalálható náluk. A hét minden napján hosszú nyitva tartással várják a vásárlókat.
Családi kirándulás alkalmával látogattunk el a Campona-ba. Főleg a Tropicarium miatt mentünk oda, ami igazán érdekes és látványos volt. A többi része olyan mint általában a plázák nagy része, boltok- boltok, éttermek...
C. Viktória  értékelést írt: Claire's
Itt aztán van választék, szebbnél szebb bizsuk, kiegészítők vannak, alkalomra vagy hétköznapi viseletre egyaránt találunk fülbevalót nyakláncot vagy akár karórát is. Innen biztos nem jövök ki üres kézzel, egy-két darabot mindig veszek!
Dienes Attila  értékelést írt: Cosmos City
Az ország több pontján van üzletük. Én több helyen jártam már, a kínálat és az árak mindenhol jók! Női és férfi ruházat is van, mindig vannak akciók is, és trendi, divatos holmikat vehetünk így jó áron!
Bognár Anita  értékelést írt: Takko Fashion - Campona
Gyakran vásárolok a Takkoban, főleg a felsőket és a kiegészítőket szeretem. Kicsit sajnálom, hogy a gyerekruhák terén kicsi a választék,bővíthetnék a kínálatot. A Camponában ez egy nagy üzlet, sok termékkel.
O. Henrietta  értékelést írt: Bijou Brigitte
Nagyon szeretem ezt az üzetet mert mindig találok valami szép, egyedi, ízléses ékszert itt. A visszafogottabb stílusúakat szeretem, de aki kicsit feltűnőbb,színesebb kiegészítőkre, ékszerekre, sálakra, övekre vágyik, az itt mindent megtalál!
Csergei Balázs képet töltött fel: Akácos Vendéglő
Csergei Balázs képet töltött fel: Lipóti Pékség
Csergei Balázs képet töltött fel: NORDSEE Campona
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Lipóti Pékség
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Deichmann
Csergei Balázs képet töltött fel: Budmil
Csergei Balázs képet töltött fel: C&A
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Devergo & Friends
Czvihum Szidónia képet töltött fel: 576 Kbyte
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Cosmos City
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Cosmos City
Gyorsan vennem kellett valami harapnivalót ezért futottam be ide. Sajnos az előre csomagolt péksüteményeken kívül semmit nem találtam ami igazán jól nézett volna ki, a választék se volt igazán széles. Más hasonló boltban jobb a kínálat, ide nem jövök még egyszer.
Sportcipők, és kellékek kaphatók itt, változó de inkább drágább árban. Jó agy a választék, mindig van ami tetszik, de ritkán vásárolok itt. Az üzlet mindig szép tiszta, és nagyon kedvesek az eladók is.
aa
bb
aa
bb