C. Viktória  értékelést írt: Biotech USA
Sok vitamint és táplálék-kiegésztőt vettem már itt, több üzletükben lehet fizetni OTP szép kártyával is, aminek külön örülök, mert így hasznos dologra költhetem. A termékek minősége kiváló, összetételük megfelelő, szívesen vásárolok itt.
Csergei Balázs képet töltött fel: Lipóti Pékség
Csergei Balázs képet töltött fel: McDonald's
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Deichmann
Csergei Balázs képet töltött fel: MOL Töltőállomás
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Optic World Exclusive
C. Viktória  értékelést írt: Optic World Exclusive
Itt vásároltam életem első szemüvegét és nem bántam meg. Az optikus nagyon kedves, segítőkész volt, elmagyarázott mindent a lencséről, mitől jó egy lencse, hogy kell ápolni, stb. A keret kiválasztásában is adott tippeket, hogy mire érdemes figyelni. Így végül több optikát bejártam, de itt vettem meg a szemüvegem! A választék széles, mindenkinek ajánlom!
C. Viktória  értékelést írt: McDonald's
Párszor jártam itt, főleg ha út közben megéhezek. Jó is meg nem is, mert bár az ételek kétség kívül nagyon finomak, ahhoz hogy jól is lakjunk, nem elég egy kis sajtburger, így viszont már nem olcsó mulatság. A McFreez nagyon finom, azt gyakran eszek,a többit csak ritkán
Kovács Barbara  értékelést írt: Decathlon Soroksár
Nagyon jól felszerelt üzlet, áttekinthető, megtalálok mindent, amit szeretnék venni. Ha mégsem, az eladók segítőkészek, szakmailag felkészültek, minden kérdésemre tudnak válaszolni.
pizzát rendeltem már tőlük. Az árát nagyon megérte, nagyon finom volt! Elolvastam az étlapot is végig, úgy láttam nagyon jók az áraik, sokféle ételük van, vegetáriánus menüből is lehet választani.
Németh Tibor  értékelést írt: Decathlon Soroksár
Többször vásároltam már az üzletlánc eme kirendeltségében. Az eladók kedvese, és segítőkészek, szakmai kérdésekre is tudnak válaszolni. Én főleg a horgászrészleget szoktam látogatni, jól felszerelt, mindent megtalálok.
Nagy Gábor  értékelést írt: Decathlon Soroksár
Ugyanolyan, mint a többi Decathlon az országba, de ez nem baj, hiszen minden sportfelszerelés megtalálható. Az árak közepesnek mondhatók. Amit eddig itt vettem sporteszközt, az teljesen megfelelt az elvárásaimnak.
Szabó Gábor  értékelést írt: Decathlon Soroksár
ugyanúgy néz ki, mint bármelyik dechatlon az országban, termékei is ugyan azok. a sportot kedvelőknek tökéletes áruház, hiszen mindent, de tényleg mindent meg lehet találni a pumpától kezdve a ruhákon keresztül a labdákig!
Nagy Gábor  értékelést írt: Zöld Béka Vendéglő
Szép kinézetű étterem. Az árak nagyon jók, a kiszolgálás gyors és kedves. Lehet egy jót ebédelni a családdal, barátokkal, párunkkal. Eddig még csak egyszer voltam itt, de érdemesnek tartom visszamenni ide.
Tóth Klaudia  értékelést írt: Orvosi rendelő
Amikor először jöttem kétségekkel fogadtam, mivel eddig nem sok jót tudok elmondani az orvosi rendelőkből. Ebben viszont pozitívan csalódtam, mivel kedvesek, barátságosak voltak mind az asszisztensek, mind pedig az orvosok és nem utolsó sorban nem kell hónapokat várni egy-egy időpontra.
Rengeteg jót hallottam a doktor úrral kapcsolatban, viszont ami negatív, hogy elég nehéz hozzá időpontot kérni. Személyesen viszont sokat kell várni. Az egyik legjobb állat orvos. És olcsó.
Nagyon jó állatorvos, viszont rettentő nehéz hozzá bejelentkezni.
aa
bb
aa
bb