sipos adrienn képet töltött fel: Oxygen Étterem
sipos adrienn képet töltött fel: Oxygen Étterem
sipos adrienn képet töltött fel: Oxygen Étterem
Kaputechnika
Leviccio Design Kft  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárata:2016-06-06
Minőségi gépek és technológia birtokában vállalunk lakatosmunkát Budapest területén. Legyen az biztonsági ajtó vagy ablak rács, velünk nyugodtan alhat. Sőt korlátok, kapuk, kerítések terén is biztosan számíthat ránk. Otthona, vagy cége telephelyének biztonsága számunkra is az első!
Kaputechnika
Szemüveg, Optika
Spectrum Optika - Szent István tér  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárta:2015-11-30
Láss tisztán! Komplett szemüveg, látásvizsgálattal 37 990 forint helyett most mindössze 7 990 forint!
Csollák Dezső  értékelést írt: Rossmann
Többször is voltam itt. Itt is megtalálható minden ami egy rossmanban de inkább ne itt keressétek az újdoságokat. Az árak jók, nem áraznak túl semmit. Fényképeket tudtok rendelni, és itt át is lehet venni a netes rendeléseket.
Csollák Dezső  értékelést írt: Jókai Biocentrum
Már többször vásároltam itt, nagyon kedvesek és segítőkészek. Szinte minden kapható, ami ebben a témakörben szóbajöhet. Az árak rendben vannak, olyan közepes átszínvonal. Nagyon jó helyen van, hogy metróközelben van.
Molnárné Simai Rita  értékelést írt: Tarzan Park
Elég nagy területen helyezkedik el, tele jobbnál jobb mászókákkal, csúszdával és minden féle játékkal, ami egy játszótéren csak elképzelhető! A jegy árak nem olcsóak, főleg ha az egész család megy, de érdemes már akkor hosszú időt rászánni mert nagyon jó kikapcsolódás.
Több üzletükben jártam, rendszeres vásárlójuk vagyok mert az árakkal és a termékekkel egyaránt elégedett vagyok. Ruházati cikket, háztartási eszközt, dekorációs kellékeket, ajándéktárgyakat már vettem, mindig elégedett voltam a minőséggel és az árral is!
Czvihum Sándor  értékelést írt: Rossmann
A legtöbb hajápolási, és tisztálkodási szert itt vásárolom. Nagyon jó a kínálat a férfiak számára is, árban is több féle kategória van, így bárki megtalálja az ízlésének megfelelő termékeket. A saját márkásakat is szívesen választom, minőségi panaszom még nem volt!
Czvihum Sándor  értékelést írt: New Yorker
Igazán fiatalos, trendi ruhákat árulnak, a kínálattal mindig elégedett vagyok. Ha bejövök, nem megyek haza üres kézzel, egy-két pólót legalább mindig veszek. Az árak vegyesek, mindig vannak akciók is, de egy-egy jó darabra érdemes többet áldozni.
Czvihum Sándor  értékelést írt: Mister Minit
Sok szolgáltatásuk van, én csak kulcsot másoltattam eddig, de bármilyen féle kulcsot hoztam, nem okozott nekik gondot. Emellett élezést, cipőjavítás is csinálnak, néhány ismerősöm csak náluk javíttatta a cipőt mert nagyon elégedett volt velük és gyorsan dolgoznak.
Több alaklommal is vásároltam tőlük. Rugalmasak és segítőkészek. Személyesen és weben is vásároltam. Árban nagyon jók. Szinte soha nem találok olcsóbb helyet, ha egy bizonyos terméket keresek. Szeretm, hogy nagyon sokminden van raktáron. Nem kell várni több napot a kívánt árúra.
Csollák Dezső  értékelést írt: Oxygen Étterem
Igényes hely. Én azért szeretek oda járni mert van Paleo menü. Sajnos nem nagy a választék ebben a kategóriában, de legalább van. :) Egyébként nagyon sokféle étel közül lehet válaztani. Többféle menüt is kínálnak, különböző árakon.
Kriska Anita  értékelést írt: Csülök Vendéglő
Könnyen megtalàltuk az éttermet,nagyon jól lehet parkolni. Mi nagy csülök tesztelők vagyunk, ahol van azt esszük.. A csülök finom volt, de a pékné burgonya sülhetett volna még kicsit. Alapvetően nem rossz, a pincérek kedvesek. Ha arra jàrtok ugorjatok be!
Kriska Anita  értékelést írt: Hotel Karin
Újpesten található a Hotel Karin, ahonnan a budapesti Aquapark autóval könnyen megközelíthető. Ebben a kellemes zöldövezeti környezetben minden kedves vendég megtalálja a számára legjobb elfoglaltságot, szórakozást.
aa
bb
aa
bb