Étterem
Full House Étterem  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárata:2017-03-31
Gyüjts össze 9 db pizza kupont a doboz aljáról és a 10. általad választott pizzát INGYEN kapod! Akcióink kizárólag házhozszállítás esetén érvényesek! Kupon és részletek a pizzadoboz alján! Visszavonásig. Változtatás jogát fenntartjuk!
Plasztikai sebészet
HairHungary  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárata:2016-06-15
Klinikánk a június 15-ig jelentkező érdeklődők számára, - a beültetendő hajszálszámtól függetlenül, egységesen 0,7 Eur / hajszál áron végzi el a beavatkozásokat. A választható rugalmas fizetési konstrukciók és az egyéb igényelhető kedvezményekkel együtt egy egészen baráti és megfizethető árat kaphatunk.
Plasztikai sebészet
Rozovics Tamás  értékelést írt: HairHungary
Legjobbat a legjobbaktól :) Kiváló orvosok, profi csapat, gyönyörű kialakítással. A hajátültetések során az amerikai HSC Colorado innovációs partnereként a Safesystem-FUE eljárást használják, mely ma a legfejlettebb ezen a területen! Kitűnő eredmények a weboldalon :)
Rozovics Tamás tippet adott: HairHungary
Short description of the image
Plasztikai sebészet
Június 15-ig exkluzív kedvezmény! Részletek a honlapon
Rozovics Tamás képet töltött fel: HairHungary
Állatkozmetika
Dogmopolite Kutyakozmetika Buda  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárata:2016-06-30
A szépség és tisztaság a kutyáknak is jár! Kutyakozmetikánk a legmodernebb eszközökkel felszerelve vár minden kutyust, elérhető árakon. Nyírás, fürdetés, ápolás és egyéb extra szolgáltatások is. Ha megkérdezné kedvencét, hogy eljönne-e hozzánk, mit válaszolna...?!
Manikűr
Villa Dejavu BEAUTY and NAILS Szépségszalon  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárata:2016-06-10
Pedikűr egyszínű sima lakkozással akciósan! Próbálja ki és meglátja hozzá szokik :) Hivatkozzon a Tipzonera bejelentkezéskor és megkapja a kedvezményt. 3000 Ft-ért pedikűr lakkozással! Várom szeretettel Darvas Juli 06203982755
Ajánlom a helyet, nagyon kedves segítőkész volt itt mindenki. Látszik, hogy nagy becsben tartják itt az állatokat és a tapasztalatuk alapján biztonságban is vannak. A betegség feltárása gyorsan megtörtént, szerencsére minden rendben van azóta.
Kicsit szűkös a hely, de ezt már megszokhatta az ember, a legtöbb ilyen bolt elég kicsi. Nehezen fértem el a fiatalok között, akik éppen alkoholt vásároltak, a kiszolgálás viszonylag gyors volt.
Alakformáló foglalkozáson vettem itt részt. A hangulat nagyszerű volt és valóban sikerült pár kilót lefogynom. A tréner odafigyel a résztvevőkre és az egyedi igényekre is. Jó áron jó szolgáltatás.
Bencze Ida  értékelést írt: Deichmann
Jól frekventált helyen található, így nem nehéz megtalálni. Pont leárazás volt, mikor itt jártam, így 2 pár lábbelit is beszereztünk mindössze 9 ezer forintért. Nagyon jó vétel volt, azóta is remek állapotban vannak.
Mivel a Mammutban található, így jól megközelíthető. Rengeteg ablaknál folyik az ügyintézés, sorszámhúzós rendszer van, így gyorsan halad az ügyintézés. Hamar sorra kerültem, mindent sikerült elintéznem.
aa
bb
aa
bb