Rajziskola
Bencze Ida  értékelést írt: Pirex Papír - MOM Park
Kedvenc papírírószer láncom a Pirex. Ebben az üzletükben is kedvesen segítettek, mikor nem találtunk az unokámmal hibajavítót. Mindenből van legalább 3 db, amiből választhatunk. Egyáltalán nem drága.
Bencze Ida  értékelést írt: Major Cukrászda
Férjemnek rendeltem itt tortát egyedi igényre. Nagyon szépen megcsinálták, nagyon elégedettek voltunk. Finom volt, mind az összes elfogyott az utolsó morzsáig. Sőt, az ára sem volt túlzás. Csak ajánlani tudom.
Sok-sok finom sütemény, torta és nyáron fagyi kapható. Szerintem átlagos mindenki számára elérhető árak. Szép rendezett környezet fogadja az ide látogatókat. És központi helyen van.
Csontos Pálma  értékelést írt: Zugligeti Libegő
Ha valaki igazán elszeretne menekülni a Budapesti örült,rohanással teli hangulattól akkor csak ajánlani tudom a helyet. Csendes,gyönyörű szép kilátás, óriási fák, tiszta levegő. Budapest egyik gyöngyszeme. Párommal voltunk együtt mikor kipróbáltuk.Csak ajánlani tudom
Dr. Enyedy Balázs  értékelést írt: Drogerie Markt - DM
A személyzet kedves, segítőkész, az üzlet hosszanti elrendezésű, jól átlátható. Az üzlet tömeg közlekedéssel és autóval egyaránt jól megközelíthető. Más üzletekhez viszonyítva gyakoribb a rendkívüli kedvezménnyel forgalmazott termék. Az üzlet önálló helyiségben van, így a célzott vásárlásokat könnyebben és gyorsabban tudom elintézni. Számomra ilyen az ideális drogériai vásárlás.
Bognár Anita  értékelést írt: Budai Sport Hotel
Egy munkahelyi tréning alkalmával jártam itt. Gyönyörű a környék, szívesen lennék itt vendég, A hotel belső kiallakítása nem túl fényűző, inkább egyszerű, letisztult. De minden igényt teljesen kielégít. Finom ebédet kaptunk, udvarias kiszolgálás mellett!
Bognár Anita  értékelést írt: Alpesi Club
Egy ismerősöm ajánlotta a helyet, mert ők nagyon elégedettek voltak. Nem szerettünk volna komplett sífelszerelést vásárolni, ezért döntöttünk a kölcsönzés mellett. segítőkész eladók és minőségi felszerelés fogadott bennünket. A karácsonyi síelést tökéletessé tették. Jövőre is visszatérünk!
Nagy Gábor képet töltött fel: Cserpes Tejivó
sokan szeretik ezt az üzletet, én nem igazán. Nem mindig friss az áru, a zöldség, gyümölcs néha már fonnyadt. Az árak még aránylag jók, de ha már vásárolni indulok, akkor egy nagyobb üzletet választok. Egy -két dologért beszaladni jó, de egyébként nem voltam megelégedve vele.
Csergei Balázs képet töltött fel: Sas Club Hotel Étterem
Csergei Balázs képet töltött fel: Cascade Bistro
Csergei Balázs képet töltött fel: Hotel Molnár
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Mister Minit
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Mister Minit
Czvihum Szidónia képet töltött fel: Budai Kuckó
Czvihum Szidónia képet töltött fel: CBA ÁRUHÁZ
aa
bb
aa
bb