Gumis
gumik.hu  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárata:2017-03-23
Több, mint százféle gumimárka, ingyenes szállítás (2 darab gumiabroncstól kezdve), több mint 390 szervizpartner.
Debrecenben jártunkkor véletlenül keveredtünk, tértünk be a Kashmir indiai étterembe, amit így utólag nagyon nem bántunk meg. Nagyon kellemes benyomást keltett a hely, ahol kellemes, lágy zene volt hallható. A pincér hölgy nagyon rövid időn belül megjelent és ajánlott is nekünk az étlapról. Indiai húslevest ettünk, ami nagyon ízletes és nagyon finom volt. Valami csirke tikka masalát fogyasztottunk azt hiszem és ajánlották mellé az indiai kenyeret a nant, amit helyben sütöttek és soha ilyen finomat nem ettünk még, ha csak ezt kapjuk, már az is bőven elég lett volna. Átutazóban voltunk, ásványvizet fogyasztottunk, desszertet már nem kértünk, mert eltelítődtünk. Nagyon kedves, figyelmes kiszolgálásban volt részünk, melyet máskor is szívesen felkeresnénk és mindenkinek csak ajánlani tudunk.
Gumis
gumik.hu  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárta:2016-02-29
Több, mint százféle gumimárka, ingyenes szállítás, több mint 390 szervizpartner.
Gumis
gumik.hu  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárta:2015-12-31
Több, mint százféle gumimárka, ingyenes szállítás, több mint 390 szervizpartner.
Gumis
Hernádi Zsuzsanna  értékelést írt: John Bull Pub
Nagyon tetszik a hely angolosan pubos hangulata, nagyon finomak az ételek, jó a kiszolgálás, ugyan az ár a középkategóriánál jóval magasabb. Teljesen érthető az étterem kinézete, a kiszolgálás és az ételek minőségének tekintetében, nagyon kényelmesek az ülőhelyek is.
Hernádi Zsuzsanna  értékelést írt: Flaska Vendéglő
Családias, hangulatos hely, jó érzés itt vacsorázni a hagyományőrző "díszlet" között: egy picit visszacsöppenhetünk a régi idők Debrecenébe. Igaz, nem a Piac utca sétáló részén van, de megéri megtenni azt a pár száz métert. Az adagok bőségesek, finomak. Akik szeretik a magyaros ízeket, azoknak mindenképpen érdemes ide ellátogatni.
Hernádi Zsuzsanna  értékelést írt: Hotel Lycium
A személyzet rendkívül udvarias, az ételárak barátiak, van szoba-szervíz, nehéz volt ellenállnunk, hogy ne rendeljük az ágyba ebédet, a fish and chips biztos az egyik rendelés lett volna. Másik például Quesadilla. De aztán az eredeti forgatókönyv mellett döntöttünk, s mentünk gasztro-turnézni. A szoba elegáns, kényelmes, jól működik a hőmérsékletszabályozás. Van wellness részleg is.
Az étterem nagyon kiválo volt, es nagyon hangulatos is. Nagyon hamar ki voltunk szolgálva, amit nem is gondoltunk el, mert nagyon sok ember volt az asztaloknal. Nagyon udvariasak a kiszolgálok es nagyon kedvesek. Az étel kivaló, kevés penzért, sokat kaptunk.
Sokszor vásároltam már ebben az üzletben, az árak elég drágák, de a ruhák minőségét is tükrözi. Én legtöbbször magamnak és az unokáknak szoktam itt vásárolni a leárazások alkalmával.
Nagyon jó szalon. Szuper fodrászokat alkalmaznak, mindig elégedett voltam a frizurámmal! Festés és vágást is csináltattam már itt. Fiatalos, jó hangulatú a csapat. A pakolások nagyon jól funkcionálnak. Az árak borsosak de megéri!
Rég vágytam egy kis vízipipára. Itt sikerült a tökéletes, nekem valót megtalálni. Minden féle van, sőt igazi csajos vízipipák is vannak. Dohány pedig minden féle ízben kapható. Az ára annak kicsit sok, de jó minőségűt kapunk a pénzükért. Azóta is tökéletesen működik, semmi gond nem volt vele. Kedvesek voltak,mondták ha valami gond lenne vigyem vissza és segítenek majd.
Szeles Ágnes  értékelést írt: Cinema City Debrecen
A legjobb mozi ahol jártam. Hatalmas termekkel, nagy büfével, sok pénztárral. El sem tudtam képzelni, hány ember kell ahhoz,minden pénztár működjön, de a film kezdete előtt bekövetkezett. Rengeteg ember, szinte tele volt a terem is. A popcorn nagyon jó volt, tipikus mozis popcorn volt, a cola kicsit hígított volt, de ez máshol is így van. Hatalmas a kivetítő a székek nagyon kényelmesek. Tökéletes moziélményt hozta számomra.
Szeles Ágnes  értékelést írt: Cafe Frei Debrecen
Ameddig itt nem ittam, soha nem kóstoltam Frei kávét.Szavak nincsenek rá, milyen különlegesen finom. Nagy a választék, szinte mind valamiiben különlegesnek számít. Kényelmes fotelekben fogyaszthatjuk el a választott kávét, forrócsokit. Nagyon szép kis narancssárgás bögrében kapjuk a kávét, melynek a tetejére rajzolnak, így még gusztább.Kedvesek a felszolgálók is.
Rendkívül különleges hely. El sem tudtam képzelni,hogy létezik ilyen hely ahol igazán relaxálhat,feltöltődhet az ember. Ismerőseim akik debreceniek minden héten járnak ide,nem csodálom. Hatalmas választék, különleges, modern felfogású dolgozókkal. Ha erre járok biztosan eljövök ismét, megfogott, maga a béke szigete. :)
Pál Gábor  értékelést írt: MOL Töltőállomás
Nem itt szoktam tankolni, de erre vett az utam és máskor is jó szívvel jövök ide, nagyon segítőkész volt a kutas és mosolygós vidám, nekem is jobb lett a napom. Az áruválaszték is megfelelő.
Pál Gábor  értékelést írt: Opti Markt Optika
Szemüvegcsere ügyben jártam itt és nagyon készségesek voltak, pedig nem vagyok könnyű eset vagy 50 keretet felpróbáltam. Szakértő tanácsokkal is láttak el, szóval újabb cserénél is ide jövők.
S. Istvánné  értékelést írt: Geox - M3 Outlet
Férfi - női - gyerek cipők egyaránt megtalálhatóak az üzletben. Elég borsos áron kaphatóak itt a lábbelik, de kiváló minőségűek, strapabíróak. Mi az unokámnak egy lélegző talpú cipőt vettünk, és nagyon szereti, kellemes viselet.
Az M3 outletben található ez az üzlet, elég drága boltnak mondanám, viszont az itt kapható fehérneműk kiváló minőségűek. Eddig kétszer jártam ebben az üzletben, de mindkét alkalommal találtam akciósan kiváló fehérneműt.
Szinte minden éven elmegyünk egy pár napra hozzájuk pihenni. A kiszolgálás tökéletes. Mi félpanziót szoktunk igénybe venni, az ételek nagyon finomak és bőven van választási lehetőség. Tiszta és igényes szálloda. Gyerekeseknek is bátran ajánlom.
aa
bb
aa
bb