Pizza
Paraván pizza  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárta:2016-03-31
2 db Pizza most csak 1650 Ft! --- Választható: Aladdin, Hip-Hop, Venezia, Piedone visszavonásig tart.
Péterfy Lajos  értékelést írt: Rockstar pizza
Imádom a pizzájukat, minden héten 1szer tuti rockstar pizza van, pár kilót biztos nekik köszönhetek... :)), az akciókat érdemes figyelni. Gyorsak is és ezért meleg marad mindig a pizza!
Kovács János  értékelést írt: Bazilika
Hittan kirándulás alkalmával még szentmisén is részt vettünk. A tömjén illatot soha nem felejtem el. A hely szép, szeretem a freskókat és a régi templomokat. Ha nyaralok mindig a templomokat keresek, mert van bennük valami különleges. Hatalmas hely, jó akusztikával, hallottam különböző programokat rendeznek itt ezt kihasználva.
Ildikó Kustyán  értékelést írt: First Fehérnemu
Amikor üdültünk Egerben, akkor vásároltam itt magamnak egy fehérneműszettet. Hatalmas választékból válogathattam, találtam is számmomra megfelelő fazont, méretet, jó áron. Ebben a kedves kiszolgálás is segített.
Kovács János  értékelést írt: Mesés Shiraz Hotel
Mesés hely az biztos az áraik kevésbbé mesések.Nem olcsó,de szép helyen jó a fekvés,sok a szolgáltatás( wellness is van illetve egy rejtélypark ami igazi kikapcsolódás volt),.A szobák kényelmesek nagyok, jól felszereltek. Ami fáj, hogy mindenért felárat számoltsak fel az amúgy sem olcsó szálláson felül(még így is, hogy akciós kuponnak mentünk.
Kovács János  értékelést írt: Sike Tamás Pincészet
Sok pincészet van a környéken, alig tudtunk választani, így többe bementünk( így viszont van hasonlítási alap). Finomak a borok és rengeteg van belőlük. Szerencsére a mennyiség nem ment a minőség rovására. A pincészetben dolgozók olyan kedvesek voltak, mindent megkóstoltattak velünk, és mire felértünka pincéből már jól éreztük magunkat. :D Nem a legolcsóbbak voltak itt a borok, sőt igazán drága volt, de finom.
Számos medencéje van a termálfürdőnek. A gyógyvize nagyon jó, édesanyámékkal jöttem ide, nagyon jó hatással volt rájuk a víz(egésznap abban ültek) Újszerű, tiszta hely,látszik, hogy figyeltek a kényelemre és a biztonságra(csúszásgátlók vannak sok helyen felszerelve stb.) Vannak csúszdák,így fiataloknak is kiváló hely.
Egyszer a párommal voltunk itt. Nyaralás alatt kerestünk egy kis hangulatos helyet ahol vacsorázhatnánk. Nagyon örültünk amikor idebetértünk. Finom kaja, udvarias kiszolgálás, ár-érték arányban szerintem a legjobb hely a faluban.
Kozma Emese  értékelést írt: Félhold Apartman
Egy romantikus kiránduláson voltunk itt párommal, kellemes kis szállás, 2 fős szobákkal, tv, normális fürdő és kényelmes ágyak vannak. Meg voltunk elégedve, hangulatos kis Apartman.
Csollák Dezső  értékelést írt: Budmil
Régen nagyon sok budmit ruhám, táskám volt, és nagyon szerettem. Örülök hogy ez a bolt nem ment tönkre mint a hasonló jellegű boltok Gyöngyösön. Jó termékekkel, és kedves kiszolgálással találkozhattok, ha betértek ide.
Hernádi Zsuzsanna  értékelést írt: Hotel Senátor-Ház
Egerbe nemcsak nemcsak a tavaszi, nyári és őszi időszakba érdemes elmenni, hanem télen is. Forralt bor után jólesik a Törökfürdő. A recepciónál nagyon kedves családias fogadtatásban volt részünk. Maximális figyelem kedvesség segítőkészség jellemzi a személyzetet. Tisztaság, rend, pazar atmoszféra, akárcsak az étteremben, ahol az ember a reggelit elfogyaszthatja.
A szobai nyílászárók régiek (ajtó, ablak), de egyébként minden rendben van a szállodával. Tiszta, illatos, elegáns. Nagy, mutatós hall, tv-vel, bőrfotelekkel. Innen van az átjárás a termálfürdőbe, télen köntös ajánlatos, mivel a szabadban kell átmenni. Tökéletes, ajánlom mindenkinek.
Hernádi Zsuzsanna  értékelést írt: Minorita Étterem
Nagyon barátságos, remek hangulatú hely. Kellemes választék és mosolygós, segítőkész személyzet fogadott. Nem tudtuk zavarba hozni őket egyéni rendelési igényeinkkel sem, pedig a kétszemélyes Minorita tálat jól átalakítottuk. Egy rövid várakozás után kiváló Egries húslevest kaptunk, majd hamarosan érkezett a fő fogás is.
Hernádi Zsuzsanna  értékelést írt: Aranysíp Étterem
Gyors, olcsó és finom, így lehetne néhány szóval kifejezni. Nem étlap szerinti, azaz szűkített étlapú, saját magad kiszolgálású hely, és éppen ezért olcsó is. A város szívében a buszpályaudvar mellett van, könnyen meg lehet találni. Ez egy menüs, mondhatni üzemi konyhás hely, nem tudom összehasonlítani.
Jól megtalálható helyen van a cukrászda. A kiszolgálás közvetlen és aranyos,segítőkész. A sütemények finomak és frissek. Az ára elfogadható 120- 450ft között mozognak. Bátran ajánlom!
Nincs pozitív élményem a helyről. Az ételek fagyasztottak és kételkedem hogy frissességében is. A tálalás igénytelen. Parkolásra van lehetőség. Az illemhelyiség katasztrófa nincs benne semmi. senkinek nem ajánlom!!
Minden ami marcipánból elkészíthető itt megtalálható. Legyen az csokoládé, bonbon, marcipán figura. Ajándékcsomagok készítését is vállalják. Az árak elég magasak, de manapság a marcipán nem az olcsó dolgok körébe tartozik.
S. Istvánné  értékelést írt: Marján Cukrászda
Kirándulások alkalmával mindig betérünk ebbe a cukrászdába, közel van a várhoz. A sütemények és a fagyi is nagyon finom. Nyáron külön kerthelyiségben is elfogyaszthatóak az édes és sós finomságok. Az árak elfogadhatóak.
S. Istvánné  értékelést írt: MOL Töltőállomás
Többször járunk erre a környékre kirándulni, így legtöbbször tankolni ezen a kúton szoktunk megállni. Tiszta rendezett környezete van. Az árak sajnos elég drágák, egy kis szelet csoki is 3x annyiba kerül mint egy sima üzletben.
T. Vanda  értékelést írt: Libri Agria Park Könyvesbolt
Gyakran választom ezt az üzletet, sosem volt még olyan, hogy itt ne tudtam volna megvenni valamit. Minden féle műfajú könyv, album kapható, sőt cd-k is. Az eladók nagyon aranyosak, segítőkészek és otthon vannak szinte minden témában, így sokszor ajánlanak adott témában jó könyveket.
aa
bb
aa
bb