Fogászat, Fogorvos
Solydent Fogorvosi Rendelő  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárta:2016-03-31
Ingyenes panorámaröntgennel*, ingyenes fogászati konzultáció keretében írásos, személyre szabott kezelési tervvel várjuk leendő Pácienseinket.

Recsková Mária  értékelést írt: KIK - Győr
Én vettem már itt magamnak felsőt, elég laza és kényelmes, meg vagyok elégedve a minőséggel is. Tetszik, hogy vannak más dolgok, háztartási cikkek is, bár az itt vett ragasztó nem túl hatékony.
Nagy Roland  értékelést írt: Fressnapf Győr
itt vettem a kis kutyám kendvenc eledelét. Sajnos máshol nem nagyon találtam megfelelőt. Nem voltam sokáig de amit látam az nagy választék jo kiszolgálásal és megfelelő árral. Én azt mondom meny be bátran.
Nagy Roland  értékelést írt: Külső Kollégium
ez is egy olyan koligium amit magszokhatunk már. De a higéniai viszonyok átlagon felüliek. A tanulni vágyoknak igen kellemes élményt nyulthat és a szobák állaga is megfelel aki állmait követve jön ide.
Szeles Nóra  értékelést írt: Orsay
Gyönyörű nőies ruhák vannak az üzletben. Kis üzlet, sok eladó volt, így kicsit idegesítő volt, hogy mind a három megkérdezte, tud-e valamiben segíteni. találtam egy akciós sorrészt, ahol olyan szuper rucit találtam amit meg is vettem.
Szeles Nóra  értékelést írt: Dömötöri Cukrászda
Mennyei fagyijuk van. Nehezen találtuk meg, merre kell menni a fagyizóhoz, de mikor odaértünk a kígyózó sorok megmutatták már merre kell menni a finom fagyiért. Amilyen sor volt, olyan gyorsan haladtunk. Csak úgy járt a kezük. Nagy adagot adtak finom, krémes volt.
Szeles Nóra  értékelést írt: Takko Fashion
Nyaralásom (telelésem) alkalmávaljártam ebben a Takko üzletben. Hatalmas üzlet, nem találkoztam még ekkorával. Mindenből sok méret volt, ami fontos egy nő számára. A kínálat változatos volt, jól elkülönülve a különböző ruhatípusok. Sokan voltak a próba fülkére várni kellett egy kicsit, a pénztárnál már gyorsabb volt a dolog, mert a pénztárosok gyorsan haladtak ügyesek voltak.
Ez a hely olyan teljes körű kínálattal rendelkezik, mint egy átlagos bolt: lehet itt kapni italokat, tisztítószereket, krémeket, teákat, édességeket, pl csokoládét, péksüteményeket, tésztát, stb. csakhogy itt igazán minőségű, természetes anyagokból készült termékekről beszélünk. Akinek fontos az egészsége, és megengedheti magának, annak mindenképp ajánlom ezt az üzletet.
Kótai Elemérné  értékelést írt: Posta - Győr 1
Csak egyszer voltam itt, de akkor is nagyon lassan haladt a sor. Elég sokan zúgolódtak is emiatt, A dolgozók próbáltak kedvesek lenni, de sajnos a zúgolódók elég demotiválók tudnak lenni. Velem nagyon kedvesek voltak.
Tisztaság és kényelem! Nagyon megnyerőek az ilyen jellegű éttermek, mivel nem sokat várunk tőle és csodát kapunk! Ízletes, finom ételek, kellemes környezet, olcsó árak! Kifogástalan házigazda a maga udvarias, kedves vendégszeretetével, jó tanácsaival a környék látnivalóit illetően.
Hernádi Zsuzsanna  értékelést írt: Fogas Étterem
Soproni kirándulásunk alkalmával esett a választásunk a Fogasra.Én a párommal voltam itt úgy fél éve. Udvariasak voltak velünk. A halászlé finom volt,j ó sűrű, jól fűszerezték, nekem ízlett nagyon.Nagy adagokat kaptunk.
Zsoldos Bernadett  értékelést írt: Heavy Tools
Nagyon szép ruhák, bő választékkal. Az árak néha magasak,de az akciók mindig jók. A ruhák minősége is eléggé jó, sokáig bírják. Az eladó nagyon kedves volt és segítőkész. Az üzlet jól be van rendezve.
Zsoldos Bernadett  értékelést írt: Diego Győr
Az egész család nagyon szereti ezt az üzletek. Általában itt vásárolunk bútorokat a lakásunkban. Nagyon jó minőségü a termékeik és sokfajta a választék. Az eladók mindenben tájékoztatnak és segítenek.
Tanczer Szebasztián  értékelést írt: Juta Óra-ékszer
Rengetek ékszer és óra közül válogathatunk kedvünkre. Elég drágák de tartósak és garanciát is vállalnak rá. Bátran merek itt vásárolni akár magamnak akár másoknak. Az eladó nagyon kedves.
Tanczer Szebasztián  értékelést írt: Budmil
Nagyon jó minőségi ruházati cikkek, táskák. Kicsit drágák de nagyon sok idejig bírják. Az akciók nagyon jók. Jól megközelithető helyen van. Az eladók nagyon kedvesek és figyelmesek.
Gyermekeimtől kaptam születésnapom alkalmából eljutottam ide is. Csodálatos békeidők beli nagy épületben kapott helyet. A Mágnás Miskát néztük, tökéletes előadás volt. Szívesen visszamennék, mert a társulatuk nagyon tehetséges, mindig jó darabokat adnak.
Szőke Lászlóné  értékelést írt: Blondi Divat
Elegáns ruhát kerestem a városban a lányomék házassági évfordulójára a múlt hónapban és erre az üzletre bukkantam. Nagyon drága, iszonyúan. Csak úgy menekültem mikor megláttam az árakat. Nem hétköznapi embereknek kínálnak árut. Voltak szép ruhák, de sajnos nem az én pénztárcámhoz, nyugdíjamhoz mérték.
Lányomék házassági évfordulójára különleges grafikákból és festményekből készült montázst készítettünk náluk. Profi munka volt, a készítése, az efektek minden. Nagyon közvetlenek barátságosak,tudják mit szeretne az ember. Úgy ajánlották nekünk őket, nem csodálom, hiszen profik.
T. Vanda  értékelést írt: Hervis Sports
Ritkán vásárolok itt, bár a kínálat nagyon jó. Divatos, sportos, jó minőségű felsők, nadrágok, cipők kaphatóak. Táskák is vannak bőven. Az árak nem mindig a legkedvezőbbek. Sportszerek , kerékpárok is vannak. Néhány akciós terméket már vettem itt.
T. Vanda  értékelést írt: Deichmann
A Deichmann nagyon népszerű üzlethálózat, én számtalanszor vásároltam már itt. Télen, nyáron mindig jó minőségű, divatos lábbeliket tudok itt venni. Az egész család számára van cipő itt, a gyerekeknek is vettem itt többször. Árban is minőségben is az egyik legjobb!
aa
bb
aa
bb