Szemüveg, Optika
Kuti Optika  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárta:2016-03-31
Az akciós ajánlat komplett szemüveg rendelése esetén van. Részletekről érdeklödjön az üzletben. Visszavonásig tart.
Szeles Nóra  értékelést írt: Baranyák Bútor Kalocsa
Itt vásároltam meg a konyhabútoromat. Nagyon jó vásárlás volt, ráadásul ki is szállították így azzal sem kellett bajlódni. Tervezem az ágy cserét és mivel náluk már kinéztem egy nagyon jót, ki várom, hogy akciós legyen és megveszem.
Nagy választék van a lábastól kezdve a krumplihámozóig mindenből. Amit szeretek az az edényvásár, mivel jóval olcsóbban megvehetek edényeket, valamilyen esztétikai( nem minőségi) hiba miatt. Valóban méz is kapható a bolttulajnál ami igazán finom. Én csak vegyes mézet vettem, de van más fajta is.
Szeles Nóra  értékelést írt: Trinit Müszaki Áruház
Egy szuper műszaki áruház, nagyon korrektek. Az egyik vásárolt hangfalam egy hét múlva tönkrement. Egy szó nélkül cserélték volna viszont nemvolt ilyen termék de nem kukacoskodtak velem,levásárolhattam az árát. Jó kis akcióik vannak, viszont a nagy márkák termékei jóval drágább mint egy nagy áruházban.
Szőke László  értékelést írt: Don Diego Mini Grill
Mini a javában. Beülni nincs is igazán hely, inkább elvitelre viszek,mikor dolgozok és megyek haza akkor elviszem. Viszont érdemes legalább egyszer kipróbálni mert finom minden kaja.Az ízek és illatok összhangban vannak,ínycsiklandozóak a szendvicsek és tálak.
Szőke László  értékelést írt: Fodor Cukrászda
Krémes, fagylalt igazi fagyijuk van, nem vizes jeges semmire való. Deszerteket is vásárolhatunk, tortaszelete és islert szoktam itt enni. A csinos kis pincérlány kedves és mosolyog. Mindig adok nekik borravalót, mert megérdemlik, jól gyorsan dolgoznak.
Mennyei pizzák, mennyei szósszal. Kiszállítják ha telefonon rendelünk tőlük, elég gyorsan kiér. Nem számít fel szállítási költséget, a a dobozért sem kell fizetni. Tökéletes a tészta és a feltét is.Mikor megérkezik a pizza még forró.
Egy kis étterem, ráadásul eléggé kiesik a bevásárló központtól majdnem a város szélén ami nem túl szerencsés a forgalomnak, ahogy elnéztem. Hétvégente sokan ide járnak kajálni de hét közben alig vannak. A Dive tru részében vásárlok, mert gyorsabban haladok. Keddenként akciós a vödrös kiszerelés érdemes aznap vásárolni náluk.
A másik horgászhely ahova szoktam járni. Itt kevesebb a kapás nincsenek olyan nagy halak mint a kubikon. Nem rossz hely, valamivel nagyobb is( vagy csak több az állás) mint a másik hely. Talán ez egy kicsit család centrikusabb, parkosítotabb, gyerek résszel.
Egyik nagy hobbióm a horgászás. Nincs is jobb, mint behajítania pecabotot és várni a kapásra. Közben pár sör belefér a haverokkal. Kikapcsolódás a köbön. A hely ráadásul szép, rendben tartott, sok állással rendelkezik, folyamatosan etetnek így van kapás bőven. Szuper hely.
Elég haladós volt a sor, viszont hiánypótlás miatt egyszer újra kellet mennem hozzájuk akkor csúcsforgalom volt, sőt az ügyintézőm sem volt bent, így egy helyettesítőhöz kellett bemennem aki egy pokróc ember volt. Hisztis egy nőszemély, vannak rossz napjai az embernek, de ez lenéző volt.
Kovács János  értékelést írt: Fodor Cukrászda
A Kecskeméten már jól ismert cukrászdába botlottam itt is. Tudtam nincs döntésképtelenségem, ide fogok bemenni fagylaltot venni. Jól döntöttem. Ugyan az a kiváló minőség és kiszolgálás várt itt. Elégedett rajongójuk vagyok.
Kovács János  értékelést írt: Jégh Optika Kft.
Kontaklencsét vásároltam itt. Megbántam. Nem tudom miért nem az ofotértbe mentem. Ez a hely nagyon drága. Hagytam magamra tukmálni a "legújabb legjobb" kontak lencse csomagot. A szemem nem bírta és így kidobtam érte több tízezret, mert 2 évre elegendőt megvásároltam mert az úgy a kedvező.
Kovács János  értékelést írt: Rózsakert étterem
Igazi kis vendéglő hangulatú étterem. Kedves és csinos pincérlánnyal, és minden féle választékkal az étlapon. A rostélyos amit ettem, finom volt bár kicsit túl hagymás és fűszeres, de jól meg volt sütve. A vacsorát olcsón megúsztuk, jók az árak.
Szeles Nóra  értékelést írt: 9D mozi
Jó hely. Egy hófúvásos kisfilmet választottunk, mikor lefelé siklottunk, akkor előre dőlt a szék, a ventilátor habot fújt ránk és hideg volt. Egy élmény volt, viszont 1000 Ft kicsit sok volt a kb. 8 percért. így visszagondolva. Egy egész hosszú listából választhatsz, mit szeretnél megnézni.
Szeles Nóra  értékelést írt: MOL Töltőállomás
Nem igazán jönnek segíteni tankolni, szólni kell nekik, pedig ennek egy alap dolgoknak kellene lennie. Ráadásul sokszor fizetéskor rá akarnak az emberre tukmálni minden féle vackot vagy méregdrága nassolni valót.Egyébként is egy elég drága benzinkút.
Szeles Nóra  értékelést írt: Fodor Cukrászda
Mennyei a fagyi itt is. Valamivel kisebb mint a másik fodor cuki, de a választék azonosan nagy. Itt is vannak sütik is, minyonom torták roládok, linzerek minden ami kell. Ebédelni is lehet itt, menüvel is készülnek kicsit drágán igaz. Van terasz vagy bent is elfogyasztható a vásárolt desszert.
Szeles Nóra  értékelést írt: Fodor Cukrászda
A legjobb cuki. A fagylaltok nagyon finomak, mindig nagy választék van. Sokszor kapunk nyáron grátiszként csokoládé öntetet ha helyben fogyasztjuk, így még finomabb. Az ország tortája mindig megtalálható náluk,fagyiból pedig az év fagyija, tehát naprakészek mindenben. Jó tanács: Itt egyél fagyit. :)
Szeles Nóra  értékelést írt: Keleman Férfi Ruházat
Barátomnak kerestünk a városban megfelelő öltönyt keresztelőre és ebbe az üzletbe irányítottak minket. Jók voltak, viszont drágák, arany áron minden. Jók voltak a cuccok. Megbeszéltük, hogy legfeljebb esküvői öltönyt veszünk innen, mert arra tökéletes választás az üzlet.
Szeles Nóra  értékelést írt: Rákóczi Gyorsétkezde
Nekem kimondottan a kedvenceim közé tartozik a hely. Iskolához közel van, ha lyukas óránk volt mindig ide ugrottunk ki enni, mert az árak alacsonyak és gyorsan kész az étel. Nincs nagy választék, de nem volt rá szükségünk, mindig burgert ettünk amit jól csinálnak itt és nincs ezer forint se, tele hússal zöldséggel és mennyei szósszal.
aa
bb
aa
bb