Fogászat, Fogorvos
Dental-Soft Fogászat  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárta:2016-03-31
Akciós áron, most 40.000.- Ft ért !! --- Ha már régóta álmodozol fehér fogakról, és emiatt sosem mersz szélesen mosolyogni, mostani akciónk neked szól. Fogfehérítésre invitálunk ugyanis a Dental Softba, ahol egy gyors és kíméletes eljárással varázsolhatunk neked fehér fogakat.
Kretz Ildikó képet töltött fel: Miskolc Plaza
imádom a Háda boltokat, szuper árakon találok mindig magamnak valami klassz ruhát. De csak úgy ís be szoktam menni, nézelődni, jó időtöltés nekem, ha épp ott vagyok és ráérek, és kedvesek az eladók is.
Kretz Ildikó képet töltött fel: Libri Könyvesbolt
Kretz Ildikó képet töltött fel: 576 Kbyte
Kretz Ildikó  értékelést írt: Éden Fagylaltozó
Hűűű de finom fagyikat ettem itt, kár hogy tél van és nem fagyi szezon. Amint beüt a nyár tuti itt kezdem a fagyi túrát. Isteniek a fagylaltok, érezhetően nagy nagy gonddal csinálják
Kiss Reka  értékelést írt: Tóth Optika Miskolc
Nagyon csalódott vásárló vagyok. Egy sok pénzbe került designer keretemben cseréltettem lencseket, es nemcsak a keretem rongálódott meg de mindkét lencseben karcolásokat találtam. Mivel nem vettem őket észre az üzletben amikor átvettem, mert elég naivan nem vizsgáltam át nagyítóval, ezért mikor visszavittem persze nem voltak hajlandóak vállalni érte a felelősséget.. Csak szeretnek minden kedves vásárlót figyelmeztetni hogy jó alaposan nézze át a szemüvegét mikor átveszi ebben az üzletben!
20 éve tudok a helryől...már akkor élmény volt beülni egy teára, forrócsokira. Nosztalgikus hangulatban újra és újra betévedek és közben az ablakon át a Tulipán-Tömbbe révedek...néha elsuhan 1-1 villamos...de az élmény a régi.
Az autómosó okozott kellemetlenséget. Sok más mosóval ellentétben letörte az antennatartót a kocsiról. A kút nem a legolcsóbban adja az üzemanyagot. A kiszolgálás elég monoton. Itt is minden megtalálhato a shopban, mint minden más benzinkúton. Hátrány, éjszaka nincs nyitva.
B. János  értékelést írt: New Yorker
Az unokám kért meg menjünk el vele ide vásárolni. fiatalos divatos ruhákat kiegészítőket árulnak. Az árak teljesen elfogadhatóak. A parkolási lehetőség szuper. A nyitvatartás is sokkal jobb mint a belvárosban található boltoké.
B. János  értékelést írt: Károly Hotel
Elég forgalmas helyen helyezkedik el, de nem egy frekventált túrista csalogató. Álltalában rendezvények lebonyolítása sport események alkalmával keresik fel a hotelt. Közép színvonalon nyújt szerintem szolgáltatást. Az árak is elfogadhatóak. A körkényéken dolgozók szívesen veszik igénybe naponta ebédelés céljából az éttermet.
B. János  értékelést írt: Hotel Kitty
Miskolc Tapolca egyik látványos helyen lévő gyönyörű külsővel belsővel rendelkező hotelja. Az étterem a welness szolgáltatás mind kitűnő. Az árak nem a legolcsóbbak de megéri itt kikapcsolódni. A személyzet kedves és aranyos. Az ételek finomak. A közelben Miskolc legszebb részei találhatóak.
Pelczel Gerda  értékelést írt: Éden Fagylaltozó
Nagyon kellemes kis hely Miskolc belvárosában. Isteni a fagylaltkehely. A süteményekről még nem tudok nyilatkozni mert még nem kóstoltam, de jövő nyáron mindenképp ellátogatok újra.
B. János  értékelést írt: MÁV Miskolc
A tiszai pályaudvar van a legközelebb hozzánk. Itt minden korszerű és moder az épület gyönyörű. Az ic teljes komffortérzetet nyújt utazáskor. A kisebb szakaszokon közlekedő vonatok állapota kritikán aluli. A jegyárak nem mondható kedvezőnek. Ha tehetem más módon oldom meg az utazásom.
B. János  értékelést írt: Borsod Volán
Régebben nagyon sokat utaztam vidékre busszal mostanában már csak egy egy alkalommal veszem igénybe a szoláltatást. Van kedvezményem, így bármikor megéri kihasználnom. A buszok némelyik járaton már megérettek volna a cserére, de vannak olyan járatok is amik kényelmesek korszerűek és kicsit kikapcsolódik az ember hosszab utazás alkalmával, hogy nem neki kell vezetnie.
B. János  értékelést írt: Posta - Miskolc 2
A pályaudvar mellett található postára érkezik be és innen szállítják tovább a leveleket csomagokat. Teljeskörű szolgáltatást nyújtanak. Néha sokan vannak, de ennek ellenére mindig normális mértékű a várakozási idő. Az ott dolgozók segítőkészek és aranyosak.
Pelczel Gerda  értékelést írt: Castello Pizza
Nagymamámnál töltött nyaraláskor szoktam ide ellátogatni. Nagyon kedves barátságos a kiszolgálás, az emberek nagyon közvetlenek. Igényesen kialakított kedves kellemes kis helyiség. Az ételből nem túl nagy a választék, de finom.
Pelczel Gerda  értékelést írt: Toti Pékség
Albán pékség Miskolc főutcáján. A túrós süteményük egyenesen ellenállhatatlan. A sütemények hatalmasak, bőségesek és az árak is nagyon alacsonyak. Estefelé ha jól tudom félárasak a termékek.
aa
bb
aa
bb