Szemüveg, Optika
Tünde Optika  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárta:2016-03-25
Szemüveglencsék 30-40% kedvezménnyel! --- A jó szemüveg és a jó kontaktlencse nem piaci portéka, pontos, szakemberek által megállapított, javasolt, és elkészített gyógyászati segédeszköz. Egész évben, havonta változó akciókkal és megfizethető árakkal várjuk!
Egy elegáns étterem, gyönyörű környezetben. Lenyűgöző kívül belül egyaránt. Az ételek nagyon finomak, ízlésesen tálalják őket. Drága hely, ugyanakkor kiadós az ételek mennyisége.
Szeles Ágnes  értékelést írt: Polip Music Hangszerbolt
Itt vásároltam magamnak egy akusztikus gitárt. Már rég vágytam egyre. Régen zenéltem hobbi szinten de sajátom nem volt. Az eladó közvetlen volt, elmondtam mia ahelyzet, mi az eljképzelés és kisebb válogatás után meglett a számomra megfelelő darab. Van választék, fajtában is, kinézetben is. Márkás darabokat is vehetünk akár (igaz azoknak nagyon borsos az ára).
Egyetemes évek alatt divat volt a piercing. Engem nem tudtak rábeszélni, viszont a barátaim közül többnek is volt. Itt vásárolták őket, elkísértem segítettem választani. Nagyon korrektek voltak, korrekt árral. Nővérem névnapjára vettem egy szerencsehozó ezüst elefánt medált nyaklánccal. Nagyon olcsó volt, azóta is ahsználja nincs semmi gond vele.
D. Zoltán  értékelést írt: Balkányi okmányiroda
Az irodába való ügyintézők előzetesen telefonon nagyon segítőkészek voltak. Ügyintézéskor nem kellett várnom azonnal behívtak a megbeszélt időpontra. Kevesen keresik fel ezt az okmányirodát, mert nagyobb városokba járnak inkább az effajta ügyeket intézni ezért aki ide jön hamar és várakozás nélkül tudnak mindenben a segítségére lenni.
K. Kriszta  értékelést írt: Bijou Brigitte
Bizsu ékszereket tudunk itt venni, de van pár ezüst is. Nagyon szépek, szín és stílus szerint is rengeteg féle van, inkább nőies a kínálat, de van pár db férfiak számára is. Órákat, sálakat is árulnak. Jó kis üzlet.
O. Henrietta  értékelést írt: Opus Hangszer és Zenemű
Gitárt jöttünk be nézni. Rengeteg féle van, de sok más hangszer is, és zenei kiegészítők, mikrofon, stb. Az eladók kedvesek, sokat beszélgettünk, elmagyarázták, melyik gitár kinek való, milyen szempontok alapján kell választani. Még nem vettünk ugyan, de szerintem itt fogjuk megvásárolni.
O. Henrietta  értékelést írt: Júlia Fürdő
Nagyon jó a vize, mozgásszervi és nőgyógyászati panaszokra is javasolják. Sok féle medence van, termál vizes, gyerek medence, hideg vizes és szauna medence is. az árak viszonylag jók és nem szokott nagy tömeg lenni. Én szívesen jövök ide.
O. Henrietta  értékelést írt: Háda angol használtruha
Ha útba esik, néha benézek a Háda üzletekbe, sokszor lehet kifogni nagyon jó, márkás ruhákat olcsón. Itt is sikerült venni egy felsőt, és pont leárazás volt, szezon végén, így fél áron tudtam megvenni!
O. Henrietta  értékelést írt: Posta - Nyíregyháza 2
Egyszer voltam itt, siettem, pár csekket kellett feladni. Rengeteget vártam, mert két hölgy dolgozott összesen, viszont voltunk vagy 30-an a postán, akik a csekkekkel álltak sorba. Így nem sok jó tapasztalatom van erről a helyről, mások is mérgesek voltak, hogy ilyen sokat kellett várni.
O. Henrietta  értékelést írt: Springfield
Nagyon jó farmereket lehet itt venni, a szabásuk, a stílusuk nekem nagyon bejön. Jó a többi termék is, felsők, kabátok és ingek is vannak. Az árak nem mindig a legolcsóbbak, de mivel jók a ruhák itt, érdemes egy-kettőt azért itt megvenni.
O. Henrietta  értékelést írt: Orsay
Sokat vásárolok itt, nagyon csinos, elegáns blúzok, szoknyák, nadrágok vannak. De farmerből is van több féle fazon, szín. Táskák, övek is vannak, így egy komplett szettet is meg tudunk itt venni. nagy rajongójuk vagyok!
Szekrénysort szerettem volna venni, emiatt több bútorboltot is végig jártam. Itt nagyon szép bútorok vannak, minden féle helyiség berendezését meg lehet venni. Az árak vegyesek, ami nekem tetszett, kicsit drága volt.
Méretét tekintve nem túl nagy strand, néhány medence az egész. Mégis sokan járnak ide, hiszen nyáron is hűsítő a víz, van külön úszó medence is. A fiatal korosztály is kedveli mert éjszakai fürdőzés is van, és gokart pálya is. Az árak ennek megfelelően nem túl magasak! Ez is pozitívum!
Hatalmas és nagyon szép fürdő! Kinti és benti medencék egyaránt vannak, külön a gyerekek számára kialakított, csúszdás fürdő is van! A belső részben a falak különlegesen festettek, hangulatosak, nagyon jó! Máshol ilyet nem is láttunk. Az öltözők, mellékhelyiségek tiszták, maximálisan elégedettek voltunk.
Kétszer voltunk már itt, de még biztosan fogunk jönni! Gyönyörű az egész, a növények, az állatok, a hely klímája igazán egyedi és szuper élmény. Sok féle állat és látnivaló van itt, kicsik, nagyok egyaránt élvezik! Az Ócenárium részben gyönyörű tengeri halakat láthatunk! Kár kihagyni!
Dienes Attila  értékelést írt: KIK - Nyíregyháza
A KIK elsősorban ruházati termékeket árusít, de sok féle használati tárgy, játék, konyhai eszköz is van. Néha elképesztő akciók vannak, vettem már itt 90%-os kedvezménnyel is apróságokat, így mindig érdemes betérni.
Dienes Attila  értékelést írt: C&A
Ez az az üzlet, ahová bejöttem párszor, de egy karkötőn kívül még semmit sem vettem. Az árak leginkább ami miatt nem szoktam itt vásárolni, mert hasonló stílusú,minőségű árut máshol olcsóbban veszek meg. Amennyibe egy-két termék kerül, annyiért már máshol márkásat is vehetek.
Dienes Attila  értékelést írt: Deichmann
Erről az üzletről nagyon pozitív a véleményem, mert vettem itt egy barátommal egyszer egy pár cipőt és otthon derült csak ki hogy még sem jó a méret. Visszahoztuk és készséggel kicserélték. Sok féle utalványt is elfogadnak. Más üzletüket is szeretem, de ez is nagyon jó.
Nagyon jó a kínálat, hamburgerek, saláták, levesek, reggelik, desszertek szép számmal, rengeteg féle variációban kaphatóak. Minden itt készül így friss, meleg és gusztusos. Ritkán esik útba, de ha tehetem, bejövök egy menüért.
aa
bb
aa
bb