Egészségközpont
Da Vinci Magánklinika  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárta:2016-03-31
Látogasson el klinikánkra, és vegye igénybe téli fogászati akcióinkat! Most akár 55 % kedvezményt kaphat fogászati szolgáltatásainkból! Mindez Magyarország egyik legexkluzívabb rendelőjében!
Szemüveg, Optika
Fehér optika  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárta:2016-03-31
Szemévegéhez ingyen kap extra rétegeket + 1 év garancia ajándékba! Részletekről érdeklődjön az üzletben.
Kótai Elemérné  értékelést írt: Heavy Tools
Viszonylag kis méretű üzletről beszélünk, de elég jó dolgokat lehet közbe-közbe kifogni. Vannak jó akcióik is elég gyakran, rendszerint több termék vásárlása esetén. Így már egész kedvező árakon lehet megkapni a dolgokat, a legtöbb termék inkább sportos, de vannak szolidabb darabok is.
Közepes árkategóriát képviselő az üzlet. Ebben a boltban teljesen átlagos minden, kedves segítőkész eladókkal. Semmi kiemelendőt nem tudok mondani. A kínálat elég széleskörű. Gyakran vásárolok itt, elégedett vagyok a kínálattal.
Ez egy nagyon jó minőségi fehérneműket árusító üzlet. A pécsi Árkádban található. Az árak elég magasak, de a jó termékeket meg kell fizetni. Egyszer vásároltam ebben az üzletben, minden rendben volt, az eladó is segítőkész volt.
Berzy Bernadett  értékelést írt: Hotel Palatinus
Ha másról nem lett volna híres a pécsi Palatinus Hotel, arról mindenképp, hogy kb. 3 évig őrizgették a parkolójukban egy kedves külföldi vendégük méregdrága auótját, amit "véletlenül" nem vitt magával... Ezt leszámítva, egy patinás hotel a város szíváben, ami elvarázsolja a vendégeit, a küllemével a látványával és a tetőről megszemlélhető kilátással. Feledhetetlen élmény!
Berzy Bernadett képet töltött fel: Hotel Palatinus
Berzy Bernadett képet töltött fel: Hotel Palatinus
Recsková Mária  értékelést írt: Sufni Bar&Restaurant
Egy alkalommal hajnalig iszogattunk itt. Teljesen megfelel a hely dizájnja, a hangulat is jó volt az egyetemisták között, és nekem az árszint is kedvező, összehasonlítva a pesti belvárosi kocsmákkal.
Berzy Bernadett  értékelést írt: Tom Market
A város legelitebb utcájában nehéz olcsó pékséget, vagy egyéb élelmiszerboltot találni,,,ez viszont az. A lehetőségekhez mértem széles a választék és megfelelő a nyitvatartási idő. Nagy a forgalom napközben, sokan térnek be ide.
Magam is szakmabeliként örömmel tértem be a galériába városnézés közben. Szépek a festmények is, de leginkább az iparművészeti tárgyak, ékszerek, Zsolnay vázák és bútorok nyűgöztek le.
Berzy Bernadett  értékelést írt: Extreme Digital
Utóljára pendrive-ot vettem az Extreme-ben...kedvesek, segítőkészek voltak, tehát a kizolgálás maximális volt és a pendrive is tökéletesen működik! :) Jól megközelíthető helyen van és a nyitvatartás is jól el van találva.
Recsková Mária  értékelést írt: DM - Árkád Pécs
A pontgyűjtő kártyával egész jó akciókat lehet itt kifogni, meg szeretem a DM biomárkáját, az Alverdét, nagyon jó minőségű krémeket, samponokat gyártanak. Nemrég vettem egy ilyen szájfényt is, nagyon szeretem.
Berzy Bernadett  értékelést írt: KFC
Igazi gyorséttermi tapasztalás, gyors kiszolgálás, kalóriadús, egészségtelen fastfood, tömeg, papírdoboz és minden olyan, amitől tucatkaját ehetsz...de legalább a SuperShop kártyádon gyarapodnak a pontjaid!
Berzy Bernadett  értékelést írt: Kebap& Pizza House
A nagy varázsa a helynek a helyben sütött pita, ami valóban ropogós, friss és meleg...a kebap ízletes, sok-sok zöldséggel, finom átsütött hússal. Az egyik legjobb a városban, ez érzékelhető a nap bármelyik szakában.
Berzy Bernadett  értékelést írt: Lecsó
Magyaros ízekkel, menükkel, napi ajánlatokkal várja éhes vendégeit a Lecsó, az Árkád közepén. Sajnos 2 egyforma adag nincs...és a pörkölt gyakran elsózott...lehet szerelmes a szakács... :) De, alkalomszerűen megfelelő áron megfelelő ebédet lehet itt fogyasztani.
A legjobb vidéki étteremnek válaszották Magyarországon...már ennek érdemes utánajárni! A mesés hangulatú Zsolnay Negyedben egy igazán színvonalas, patinás vendéglátóhely, ami maradandó gasztronómiai és egyéb élményt okoz! Próbált ki egyszer és mindig eszedbe fog jutni!
Berzy Bernadett  értékelést írt: Douglas - Parfüméria
Legutóbb egy Tommy H. Pear Blossom Eau de Toilette-et vásároltam az üzletben, aminek az illata nagyon gyorsan elillant...mikor ezt jeleztem az üzlet dolgozói felé, idiótán keztek el viselkedni az eladók és mintha nem is kereskedelemben dolgoztak volna...jegyzőkönyvet nem tudtak felvenni...és egyéb szakmai hiányosságaik voltak, a vásárlók könyve után a Fogyasztó Védelem irodájáig meg sem álltam... Szánalmas, hogy egy sarki parfümdealer szinvonalával vetekedett a problémamegoldóképességük...
Berzy Bernadett  értékelést írt: Rossmann
Hetente többször megfordulok az Árkádban lévő Rossmann üzletben, az üzlet megszépülése óta sokkal átláthatóbb és tetszetősebb az árukínálat. A hűségkártyás akciókat egyre jobban szeretem és akciómentes időszakban az 5% kedvezmény mindig jól jön! Ár-érték arányban jobb, mint a DM.
aa
bb
aa
bb