Ügyek intézése,házasságkötést intézhetünk.Nemreg lett a környéke kiépítve.Szerintem az épület jó állapotban van.A dolgozók hol segítőkészek hol nem.Nelül rendezett,tiszta,jól felszerelt.
Csergei Lajos  értékelést írt: MOL Töltőállomás
Jó felszereltségű benzinkút.Minőségi benzin adnak.Az előttem szóló jól mondta árban nem lehet különbséget tenni.Gyakran tankolok itt.A pontgyüjtés hol hasznos hol haszontalan.Ajánlom!
Csergei Lajos  értékelést írt: UNIX Salgótarján
Kiváló hely.Olcsón beszerezhető,minőségi jármű alkatrészek.Sokan ajánlják a környéken.Busszal és gyalog könnyem megközelíthetjük.Sokszor járok ide ha valami épp elromlik.Ajánlani tudom!
Csergei Lajos  értékelést írt: Orex Óra-Ékszer
Drága,mínőségi ékszerek.A kínálat választéka közepes.A kiszolgálok,kedvesek,segítőkészek.Nincs túl nagy forgalma.Ékszer javítással is foglalkoznak.Jól megközelíthető helyen található.
Csergei Lajos  értékelést írt: Iguana Pizzéria
Nem túl forgalmas hely.A pizzát frissen szolgálják fel.Választékuk középkategóriás.Árban jól doloznak.Kellemes család vagy akár barátok számára is.A felszolgálók segítőkészek,kedvesek.
Csergei Lajos  értékelést írt: Juhar Vendégház
Kellemes kikapcsolódás jó levegőn az egész családnak.Párszor kijárunk hétvégékre nyaranta. Közel van a várhoz.Árban jól dolgoznak. A hely rendezett és tiszta.Ajánlom mindenki figyelmébe!
Csergei Lajos  értékelést írt: OMV - Rákóczi u.
Az OMW a masodik kedven benzinkutam.Sokszor tankolok itt az autóba.Jól felszerelt benzinkút.Árban hasonló a többihez nem lehet különbséget tenni.A kiszolgálók segítőkészek,kedvesek.
Csergei Lajos  értékelést írt: Tesco
Busszal,autóval jól megközelíthető.Szegényes választékuk van a többi Tescohoz képest.A vevőszolgálatnál sokszor nem áll senki vagy ha igen akkor is csak egy kát ember így nagyon sokat kell várni.
Csergei Lajos  értékelést írt: Kiskulacs Vendéglő
Kedves étterem.Nem túl nagy választékkal és a hely sem túl nagy.Azt adják amit rendelsz,gyorsan,frissen szolgálják fel a megrendelt ételt.Pénztárca barátnak mondanám.Kedves kiszolgálók!
Csergei Lajos  értékelést írt: UPC - Salgótarján
A Salgótarjáni UPC üzletet könnyen meg lehet közelíteni autóval,gyalog vagy egyébb közlekedési eszközzel.Néha kicsit lusták az itt dolgozók,nem annyira segítőkészek.Ha UPC a szolgáltatód itt tudod befizetni az elmaradt számláidat vagy épp szerződést kötni-bontani.
Amint előttem írták,nagy választék és pénztárcához igazodó árak.A dolgozók kedvesek,ha bemész egyből odajönnek és megkérdezik,hogy segíthetek e.Egy kiváló Bútorüzlet Salgótarjánban.
Csergei Lajos  értékelést írt: Maconkai-Víztározó
Sokan járnak ide horgászni,több kevesebb sikereel.Én nem horgászom,de néha ismerősökkel,barátokkal kijárok.Ők kedvelik ezt a tavat.Közepes méretű.Sok féle halat ki lehet fogni.Csendes,nyugodt környéken található.
Közép kategóriába sorolnám a szállást a szoba tágas és felszeret volt. Árban pénztárca barát és az ételek is nagyon finomak az árukhoz képest. Ki szolgálás lassú de kedvesek. Nem volt olyan rossz.
Nagyon nagy választék van bútorok terén ebben az üzletben. Többféle árkategóriát képviselnek. Az olcsóbbtól a drágább darabokig minden megtalálható. Így mindenki, pénztárcájához mérten tud válogatni.
Molnár János  értékelést írt: Rossmann
Hatalmas áruválasztékkal rendelkező üzlet. Tiszta és rendezett, a polcokon az áruk szépen rendezetten vannak elhelyezve, könnyen áttekinthető. Mindig van kiváló akciójuk, amikor megéri vásárolni.
Csergei Lajos  értékelést írt: Godó Cukrászda
Legutoljára apukámnak rendeltem itt a születésnapjára tortát.Hát vegyes érzések vannaj bennem.A torta drága volt és egy kicsit lapos is.Árban szerintem drágán dolgoznak.A süteményt egy kicsit vizesnek éreztem.
Csergei Lajos  értékelést írt: McDonald's
A buszmegálló és a vasútmegálló mellett helyeszkedik el.Nagy forgalmú gyorsétterem.Sajnos az ételek tényleg drágák méretükhöz képest,így egy éhes ember nem tud jóllakni.Egy kisgyereknek viszont ideális hely.
Az egyik legjobb cukrászda Salgótarjánban.A főtér mellet található,így sokan beülnek ide meginni vagy megenni valamit.Tortát minig tőlük szoktunk rendelni és eddig meg vagyok elégedve.
Csergei Balázs  értékelést írt: Lidl
Jól látható,jól megközelíthető helyen található,kisterenye szélén.A választékuk nem túl nagy,de az emberek előszerettettel járnak ide vásárolni.A péksüteményiket külön kiemelném amit helyben sütnek.Kiváló üzlet!
Csergei Balázs  értékelést írt: OMV - Rákóczi u.
Kiváló benzinkút a számomra.Folyamatosan megujjuló akciókkal várják az emberekt.Árakban a többi benzinkúthoz hasonló.Jó felszerelt.A kutasok kedvesek,segítőkészek.A hely tiszta,rendezett!
aa
bb
aa
bb