Takács Gábor  értékelést írt: Ékszermánia
Azt állítják, hogy foglalkoznak ékszer javítással. Én egy medálba kértem tőlük egy új követ, mert az eredeti elveszett. Ez nyilván nekik egy kis értékű üzlet, de ilyen látványos szenvedést még nem láttam: Az eladó sóhajtozott, nézegette és mondot pár baromságot a medálról és a javításáról, amiből egyértelmű volt, hogy ehhez neki nincs kedve. Aztán felhívott valakit, hogy "elvállaljuk-e". Végül mondott egy "felhívjuk, ha a nagykerben találunk"-ot. Ami több mint egy hétig tartott volna... Ez az eladó nem volt se kedves, se segítőkész. Szóval, csak erős idegzetűeknek ajánlom. Én biztos többet be nem megyek oda...
A szemüvegemet itt készíttettem 2015-ben, melyet most is használok. A kiszolgáló optikusok segítőkészek voltak, látásvizsgálatot is végeztek, bemérték a szememet. Egy hét múlva el is készült a szemüveg, melyért leutaztam. Javaslatot is állítottak ki egészségpénztáram részére, hogy elszámolhassam a szemüveg árát. Máskor is igénybe veszem ezen üzlet szolgáltatásait, akcióit.
A Colosseum Hotel Mórahalmon található a méltán híres fürdő szomszédságában. A hotelba egy nyeremény útján jutottam el és feledhetetlen élményben volt részem. Kedves emberek mindenhol. Csodás öltözőhelyiség, barátságos tér, a hotel részére is van taposómedence és kisebb fürdő, konditerem. A hotelen keresztül - mint vendégek -, egy ajtón keresztül léphettünk be a városi fürdőbe. Ez a hotel egy ékszerdoboz a fürdővel egyetemben Mórahalmon. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Autósiskola
Golf Autósiskola  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárta:2016-03-31
KRESZ tanfolyam 80% kedvezménnyel 30.000,- Ft helyett csak 5.000,- Ft.
Recsková Mária  értékelést írt: Hervis Sports
Kedvenc sportüzletem. Imádok futni, túrázni, vettem már itt futócipőt és ruhát is, és egy szép nagy hátiszákot is túrázáshoz. Az eladók mindig kedvesek és segítőkészek, és szerintem nagyon jó az árfekvése is.
Nagy Roland  értékelést írt: Holdfény Panzió
Ez a településen a legismertebb panzio. A kiszolgálás nagyszerü .Anyira mint a tisztaság és kényelem. Az elhelyeszkedés nagyszerü. A belvároshoz, termál fürdöhöz közel de a városi zajtól messze.
Nagy Roland  értékelést írt: Cortesi Café
Ez egy remek kávézó. Igen jo árakkal dolgoznak ami megérthető hisz "jo árhoz jo étel jár". Ezért vonza az embereket minden pillanatban a vendég helyiségbe. Nem iszok soha de mások szerint a kávé, kapucsino igen finom és csak ezért már megéri odda menni.
Igen jo és hangulatos étterem és bowling hely egyben. A bowling igen szorakoztato a pizzájuk meg igen finom. a kiszolgállás teljesen megfelelő. Én sokszor járok oda barátaimmal és még mindig viszajárok vagyunk. Vagy rgyénnileg vagy csapatban.
Nagyon finom a fagyijuk és a sütijük is, így érdemes időben menni,mert egy-kettő elkapkodják a legjobbakat. Ráadásul árban is teljesen rendben van. A kiszolgálás mindig kedves, jó érzéssel vásárolok náluk.
Ajánlani tudom mindenkinek. Kitűnő étterem! A vezető nagyon rendes, kedves ember. Nélküle ez a hely nem lenne az első helyen. Hangulatos a belső tér is mert mindig ég gyertya az asztalon. Az ételek egytől-egyig azt a fajta ízlésvilágot adták számomra, ami hozzám a legközelebb áll.
Egy utazás alkalmával jártunk itt. Makón nem sok lehetőség van étterem szempontjából! Én nem vagyok nagy étkű,de amit ott kaptam levessel-másodikkal együtt,hááát éhes maradtam az az igazság! Az étterem belseje ízlés kérdése.
Szeles Ágnes  értékelést írt: Don Pepe Pizzéria
A pizzázók mc'donald-sa. Gyorsan olcsón juthatunk finom pizzához. Viszont az ő esetükben sem akarom tudni, miből készül a pizza pontosan. A szószok mennyeiek, főleg a csípőst szeretem. Egy ideig ingyen volt a ketchu, most mrá viszont nem, nagy bánatomra.
Szeles Ágnes  értékelést írt: Squash Club
Idén farsangra egy igazán izgalmas napot szerveztek. Egyébként is sűrűn járok ide fal labdázni és tollasozni. Elő kell jegyeztetni,hogy biztosan tudjanak helyet biztosítani. Jó kis kikapcsolódás, de mozgásformának is tökéletes lehet bármely labda játék.Jól megmozgat.
Milyen szuper kis bulik vannak itt, érdemes ide eljönni. Blues és jazz zenék kedvelőinek szinte kötelező. Van élő zenés koncert is időközönként de legtöbbször dj-k vannak. Belsőíves, tágas kicsit pince szerű a hely ezért hangulatos. Az elmúlt időben kicsit sok a sznob, ezért az árak megnőttek. Remélem egyszer újra a régi lesz.
Sokat járunk ide a csoport társakkal évfolyam társakkal. Mindig sokan vannak, közkedvelt hely. Először belefutottam abba, hogy enm foglaltunk pályát így nem tudtunk játszani. Előre foglalni kell, néha helyet is érdemes. Kedvesek, segítőkészek. Szoktak bowling oktatást szervezni.
Különleges hely. Egyszerre elegáns ég modern. Változatos programokkal várják a nagyérdeműt, salsa, hastánc, impro színház ezek a kedvenceim. Van egy rész ahol babzsákokon pihenhetünk meg. A táncokat igazi profik oktatják, teljes odaadással adják át a tudádukat. Van kezdő és haladó csoport, így mindenki megtalálhatja a magának valót.
Többször voltam már itt. A fürdő gyönyörű, új, színes, több medencével. Ami miatt én elsősorban ide jártam az a Megafitness. Nem volt túl olcsó csak ezért hagytam ott, de nagyszerű mozgás formák közül lehet válogatni náluk. Ajánlom mindenkinek a helyet.
Szeles Ágnes  értékelést írt: Derma Szépségszalon
Bátran kijelenthetem, Szeged legjobb kozmetikája. A szemöldököm tökéletes lett. Kiszedték, festettek rajta és nem fizettem többet 1500 Ft-nál. :) Egy bálra itt készítettem el a sminkem,ami pont olyan volt, mint amit képzeltem és mások szerint is nagyon jól illett hozzám. Azért is 2000Ft körül fizettem, ami valljuk be csajok nem drága.
Jó hely, egyszer voltam csak de jó benyomásom maradt. Már maga a bejáratis tetszett, szürke épület rózsaszín oszlopokkal ölelt ajtó. Belépve, mint a filmekben, csodás ázsiai környezet és az illatok, már az megnyugtatott. Asztma miatt ajánlották, hogy volt egy ismerős akinek segíttett. Hát nálam is így volt. Ráadásul a relaxáló masszázs ellazított. Az árak nem voltak magasak, viszont a masszázs sem tart túl sokáig.
Nagyon jól felszerelt, újonnan felújított kemping. Ha szegeden kempingeznél ne is keress tovább, tökéletes hely. Vannak nagy több személyes sátrak is. Ami kicsit rossz, az a fürdős blokk és a mosdók. Azon lenne még mit javítani.
aa
bb
aa
bb