Egy laza ebéd vagy gyors vacsi helyben vagy elvitelre? Forgalamas helyen a Fő utca szomszédságában, könnyen, gyorsan megközelíthető helyen van, a bambuszsaláta és a mézes dió isteni...
Berzy Bernadett  értékelést írt: Kiskakas Vendéglő
Céges vacsorák, csapatépítő tréning, vagy egy hétköznapi ebéd...? Kiválóan alkalmas a hely mindháromra! Finom, ízletes ételek, megfelelő adagok és elfogadható árak! Azt leszámítva, hogy pár éve egy görögsalátától rosszul lettem...mára hibátlannak ítélem a helyet.
Csergei Lajos  értékelést írt: Kiskakas Vendéglő
Kiváló étterem.A választékuk nagy.Az ételek árban olcsóak,az italokat picit drágállom.Egyszer nem azt kaptuk,amit kértúnk ezt kedvesen elintézték és elézést kértek.Szívesen járok erre a helyre!
Csergei Lajos  értékelést írt: Bányató Vendéglő
Az egyik kedvenc éttermem.Kiváló minőségű ételek,középkategóriás választék.A felszolgálók kedvesek.Árban pénztárcabarát.Az ételeket frissen,ízletesen szolgálják fel a vendégnek.Ajánlom mindenki figyelmébe!
Csergei Lajos  értékelést írt: Budmil
Megközelíthetősége jó.Hatalmas választék,márkás,minőségi drága termékeket árulnak.Cipőt,ruhát vagy kiegészítőket.Az itt dolgozók kedvesek,segítőkészek.Ajánlom mindenkinek aki tartós árut akar vásárolni!
Kényelmes szobák, még a wc-ben is szól a tv hangja :) A város közepén fekszik, még is csendes, elfogadható árakkal, jó masszözökkel. A takarítás minősége kifogástalan. A Bár rész hangulatos, 5 perc séta a belváros, ami nagyon hangulatos egy nyári este.
Több alkalommal jártam már az étteremben,ahol mindig megvoltam elégedve! Az étel kitűnő mind állagra és ízre egyaránt,a kiszolgálás kifogástalan és gyors,illetve ha valami extra kérésünk volt az mindig teljesítették a dolgozók! Szívem szerint minden nap ide járnék.
Hernádi Zsuzsanna  értékelést írt: Budmil
Rengeteg választékuk van, mind férfi mind női ruházatból. Az árak kicsit magasabb, de a minőség kárpótólja ezt. Az eladók nagyon kedvesek és segítőkészek. Szívesen vásárolok itt máskor is.
Hernádi Zsuzsanna  értékelést írt: Pátria Kávéház
Nagyon finom ételek. Az ár-érték arány jó :-) a pincérek kedvesek, segítőkészek. A hely roppant hangulatos. Az étkek tálalása művészi. Főfogást és desszertet fogyasztottunk. Jóllakottan távoztunk.
Hernádi Zsuzsanna  értékelést írt: Kiskakas Vendéglő
Kíváló ár-értékarány, finom ételek, figyelmes és gyors kiszolgálás volt az étteremre jellemző.További vonzereje az étteremnek, hogy hétköznap 30 százalékkal olcsobbak az árak.Nagyon sokszor megfordultam már ebben az étteremben,és mindenkinek csak ajánlani tudom.
Boros Norbert  értékelést írt: Zrínyi Cukrászat
Igazi művészi süteményeket, tortákat lehet itt vásárolni. Mindig ízletesek, és frissek, finomak! Van hogy sokáig nézelődőm, mert nem tudok választani, a jobbnál jobb édességek között.
Boros Norbert  értékelést írt: Pátria Kávéház
Egy igazi "történelmi" kávézó. Sok látnivalóval a környékén. Nagy múltal rendelkező üzlet, hangulatos, nyáron ki is lehet ülni, és az alkalmazottak nagyon kedvesek, és figyelmesek.
Boros Norbert  értékelést írt: Cinema City Alba Plaza
Manapság az ember már ritkán jár moziba. Pénzt megtakarítva inkább a netről letöltött filmeket nézegetik otthon. De a mai új filmek is egyre több negatív kritikát kapnak. Maga a hely megfelelt, bár lehetne tisztább is.
Nem lett a kedvenc hotelem. Az ételek nem ízlettek túlságosan, és bár a szobák megfelelők voltak, a fürdőszobák is tiszták, de az árak túl magasak szerintem ahhoz képest hogy lehetne jobb is a hely.
Kívülről és belülről egyaránt szép az épület. Belül tágas, és igazi színház hangulata van. Nekem nagyon tetszett a hely, sok előadást néztem itt végig, a kényelmes székekből. Igazi kikapcsolódás.
Boros Norbert  értékelést írt: Kiskulacs Étterem
Nekem egy kicsit régiesnek tűnik az étterem, amivel nincs gond persze, csak nem az én világom. Egyébként jól elrendezésű, kedves kiszolgálással, és remek ételekkel. az árak is elfogadhatóak.
Nekem megfelelt a hely. Tágas, tiszta és higiénikus. Az emberek kedvesek. Az öltözők és mellék helységek is megfelelőek. Talán kívülről rá férne egy kis csinosítás az épületre. Parkolási lehetőség is van.
Boros Norbert  értékelést írt: FÓRUM ÉTTEREM ABA
Kellemes hangulatú étterem, de nem minden ételt készítenek el finoman amikor én ott jártam. A desszertek pedig nem szelésválasztékúak. Alapban a hely igényes, és kellemes hangulatú.
Boros Norbert  értékelést írt: Nosztalgia Pizzéria
Nem jók itt a pizzák, hiába a kedves és gyors kiszolgálás, sajnos eléggé sprórólósak. Egyébként szép környéken van, és maga a hely sem lenne rossz, de jártam már jobb pizzériákban is.
Egyszer voltam itt, akkor sajnos az a tapasztalatom volt, hogy bár a pizzát gyorsan megcsinálják és az árak is jók, a feltétet igencsak lespórolják róla. Kiszolgálás kedves és percíz volt.
aa
bb
aa
bb