Szeles Ágnes  értékelést írt: Biotech USA
A legjobb minőségű és árú táplálékkiegészítőket a biotech üzletekben vásárolta a barátom. Mindig dícsérte a termékeket. Volt olyan, hogy bekísértem az üzletbe, ahola kiszolgáló maga egy reklám volt, egy testépítő srác. Nagyon jól tudta mi hol van, kb 2 perc alatt végeztünk.
Nagyon kedvelem az üzletet, mert nagyon nagy a választék és jól szét van szelektálva szín és stílus szerint. Van egy rész ami kilós árra megy, de vannak egyedi áras részei is. A jó minőség és szétnyűhetetlenség jellemzi azt a két felsőm amit itt vásároltam már évekkel ezelőtt.
Szeles Ágnes  értékelést írt: Bella Napoli
Eredeti olasz pizzázó a vastag tésztás fajtából. Imádom a vastag tésztát, és itt így és sok feltéttel, extra sajttal készítik. Kemencében sütik és forró mikor kihozzák. Más sem kell maga a tökély. Imádom, hogy reszelt mozzarellát adnak még pluszba és igazi paradicsomszószt hozzá. Egyszer a felszolgáló szerintem elszámolta magát, de előfordulhat, hogy én nem emlékeztem jól az árra.
Ezzel az az autós iskolával tettem le a jogsim. Peti bácsi volt az oktatóm. A kis öreg nagyon jó tanár, kissé szerencsétlen vagyok, ő mégis kihozta belőlem a maximumot. Elsőre átmentem, mert tényleg mindent megmutatott, elmondott többször is. Rugalmas volt, ha suli miatt nem értem rá tolerálta és kerestünk új időpontot.
Szeles Ágnes  értékelést írt: Dúzsi Tamás Borboltja
Minőségi borokat kerestem a városban és náluk(is) megtaláltam. Kimondottan édes és félédes vörösborokat kerestem és a boltban ezek voltak a legnagyobb választékban. A boltban a srác nagyon értett a borokhoz, kicsit hülyén éreztem magam, de sikerült jól elmagyaráznom, hogy milyet szeretnék, és jó áron vettem pár üveg édes vörösbort.
Szeles Ágnes  értékelést írt: Mészáros Borház
Volt már szerencsém egy borkóstolójukon részt venni, amely egy vacsorával volt egybekötve. Az egyik legjobb kikapcsolódás lehet, mert más emberekkel megismerkedhetünk és jól érezzük magunkat. Mennyei minőségi boraik vannak, csak úgy itatják magukat. A kedvencem a 2006-os félédes boruk volt.(Nem csak nekem, sokan ezt a bort dicsérték és vásárolták)Sajnos azóta már elfogyott a felvásárolt készlet.Remélem hamarosan sikerül újból eljutnom hozzájuk.
Borbély Brigitta  értékelést írt: Agip Kaposszekcső
Egyszer jártam erre, pont útba esett a kút, nagyon jó helyen van, és mivel nem szeretem a magán kutakat, így örültem, hogy pont ebbe futottunk bele. Jó akciók, mérsékelt árak. Hosszú nyitva tartás.
Hernádi Zsuzsanna  értékelést írt: Amaryllis Étterem
Párommal voltunk az amarillys étteremben, egy kellemes vacsorát, időt töltöttünk el itt. Az adag bőséges, az ízek fenségesek, az árak barátságosak. A környezet tiszta, meghitt. A kiszolgálás kiváló a pincérek, figyelmesek, gyorsak, mosolygósak.
Hangulatos kis beülős kávézó hely. Sok vendék megfordult míg a kávézóban tartózkodtunk. Kiszolgálás lassú ,de cserébe fantasztikus kávékat kaphatunk. Parkolásra a közelben van lehetőség. a kávékülönlegességekért borsos ára kérnek el.
Kiránduláskapcsán volt szerencsék itt horgászni. sajnos hallal egész délután nem találkoztunk. Illemhelyiség eléggé korszerűtlen. A tulajdonos vagy aki ott volt beosztott semmilyen információt nem tudott adni a horgásztó fogási mennyiségéről
Danóné Rácz Veronika  értékelést írt: Borozó
Kicsit eldugott helyen van, ez a kis söröző. Bár a sör pont elég drága, a hely maga eléggé igényes . A mosdók nem mindig tiszták sajnos, főleg amikor sokan vannak. Gondolom ilyen a kocsma mindenhol.
Danó Ramóna  értékelést írt: Fagyöngy Apartmanház
Megfelelő átlagos igényekkel rendelkező vendégeknek. A szobák légkondicionáltak. A buszpályaudvar is 1-2 km-re van a szálláshelytől. Élelmiszerbolt is közel található. Az apartman udvarán grillezési lehetőség várja a vendégeket.
Danó Ramóna  értékelést írt: D és K Center Panzió
A vendéglátás magyaros, a reggeli svédasztalos jellegű. A panzió udvari részén pezsgőfürdőt és grillezőt lehet. A teraszuk is van mely nyári estéken tökéletes pihentető kikapcsolódást ígér a passzív pihenőknek.
Vidám és dekoratív étterme. Az étterem szívesen fogad csoportokat, lehetőség van egyedi árképzésre is. A kerthelyiség is nagyon kellemes. A személygépkocsik részére belső parkoló áll a rendelkezésre.
Forgács Ádám  értékelést írt: Mészáros Borház
Személyesen még nem jártam itt viszont ajándékba már kaptam innen egy palack vörösbort amit 1-2 vacsorázás mellett el is fogyasztottam, Nyár folyamán megpróbálok elmenni és bevásárolni még egy pár üveggel :)
Forgács Ádám  értékelést írt: Garay Élménypince
Egy osztálykirándulás során sikerült programokat ide szervezni amit sem mi sem pedig a tanárok nem bántunk meg, nagyon minőségi borokat kóstolhattunk meg igen kedvező áron a nagy légyszám miatt
Dienes Zoltánné  értékelést írt: Garay Élménypince
A szekszárdi borvidék egyik híres pincészete. Nagyon jól éreztük itt magunkat, bemutatták a pincészetet, sokféle különleges bort kóstolhatunk, borvacsorával, jó hangulattal várják a vendégeket. Vásároltunk is helyi finom bort, nagyon jó élmény volt
Molnár Mariann  értékelést írt: Stefán ételbár
A munkahelyemről kapott étkezési jegyet vásároltam itt le átutazásom során. Nagyon kedvesek voltak itt is velem ez nagyon tetszett tőlük. Pont esküvő volt egy elkülönített helyen.
Molnár Mariann  értékelést írt: Garay Söröző, Pub
Csak átutazóban sikert a helyre bemennem a legnagyobb melegben. Nem voltak túl sokan de a hely elégé füstös volt. Én mivel nem dohányzok ez zavart engem és így gyorsan is távoztam.
Molnár Mariann  értékelést írt: Lipóti Pékség
Bátran tudom ajánlani aki finomságokra éhezett meg mert itt jól tele lakhat és a pénztárcájában is marad pénz. Az egész városban ismert márkát hoztak létre és terjesztették el a hírnevét. A Tv-ben értesültem a helyről.
aa
bb
aa
bb