Igazán közkedvelt hely. Közel laktam hozzá, minden nyáron itt voltunk lent a strandon. Tavaly is lejöttem a családdal, mindenki nagyon élvezte. A legjobb a sok kis sütöde, fagyizó, söröző. Mindig ott vannak a nyaralók és nagyon jól el lehet beszélgetni velük, sok embert meg lehet ismerni, az ország különböző részeiről. A Kemping rész nem rég lett újítva,ott is sokan vannak nyaranta.
Barátságos rendezett környezet. Nagy tágas szabad terek sétálók találhatóak a szállás területén. Az ételek finomak ,bár keveset tálalnak de azt rendkívül percízen. Az árban elég magas a kastélyszálló.
Jó cukrászda,fürdőzéskor ide ugrottunk ki fagyizni, isteni fagyik vannak,hatalmas választékkal. Közvetlen a fürdő mellett van, konkurenciája nincs, mert a legjobbak a fürdőnél. Árban is választékban is, ízekben is,kiszolgálásban is. Csinálnak nem teljesen hétköznapi fagyikat is, például pisztáciasat is kóstoltam már náluk.
ez a fürdő a kedvencem azok közül ahol eddig jártam. pár éve mikor sajnos gerinc problémáim voltak, az orvos ide utalt be és itt vettem fel jó pár gyógykezelést is. A masszőrök nagyon korrektek voltak, nem várták el a borravalót, nem tartották a markukat. volt egy hölgy aki el sem fogadta, mondta ő ezért kapja a fizetését. A fürdőben pedig az unokák, gyerekek jól érezhetik magukat, több medence is van.
D. Zoltán  értékelést írt: Borostyán Vendéglő
Az étteremben egy átutazás alkalmával költöttünk el egy ebédet. Tetszett nagyon maga a környezet ahol elhelyezkedik. A belső elrendezés és a nem túl szokványos asztalos és székek, nagyon tudnak abban segíteni, hogy kicsit kikapcsoljon az ember és egyen egy jót. Megfizethető, kedves kiszolgálással finom ételekkel. Csak ajánlani tudom.
A hely megfelelő családoknak és párpknak is egyaránt kikapcsolatást biztosít. az árak középkategoriájuak. Az ételt jobb ha mindenki magának biztoítja vagy a fűrdőn kívül étlezik.
A hely igényen és esztétikus sok medencével rendelkezik. A strand területén gyors büfék is találhatóak. A jegyár közép árkategóriájú. Megvoltam elégedve a hellyel és bátran ajánlom.
Danó Ramóna  értékelést írt: Il Diavolo Étterem
Udvarias kiszolgálás Gazdag étel választék Gyors kiszolgálás Tisztaság volt. Esztétikus berendezés. Elfogadható árak. Finoman elkészített ételek. Esztétikus tálalás. Elégedett vagyok nagyon.
A hely eléggé színvonaltalan, szinte csak betérő, pizzát nem is lehetett kapni mikor ott voltunk, valami pizzához hasonlót kaptunk az asztalhoz. A kávéhoz tejet nem tudtak felszolgálni. Nem ajánlom senkinek.
Danó Ramóna  értékelést írt: Lilaakác Vendéglő
Azoknak ajánlom akik nem igénylik a luxust és a plusz dolgokat. A fogadó szinte az alap szükségletekre lett kialakítva. Ami pozitívum hogy régi hagyományos ételeket készítenek.
Danó Ramóna  értékelést írt: Hotel Diana
Abádszalók központjában található a hotel , senkinek nem ajánlanám ,mert az iskola tetőterében van kialakítva ,sok negatívummal találkoztam. Vízi sportok terén sem bővelkedett.
Danó Ramóna  értékelést írt: Faház Motel
Remekül kialakított nagy zöldövezetben elhelyezkedett motel, családosoknak kifejezetten csak ajánlani tudom , az árak nyáron elég borsosak,de a szolgáltatások színvonalat nézve teljesen értendő. Közel van a strandrészhez,számomra ez fontos!
Tisza tavi szabad strandtól nem messze található a panzió,ezért sok vizi programmal rendelkezik a panzió egyéb szolgáltatásai. A szobák jól felszereltek, konyhával és fürdőszobával. ajánlani tudom kedves vendégszertő emberek fogadnak és az árak is elfogadhatóak.
Mozgásszervi panaszok miatt ajánlották ezt a fürdőt. Jártam ide többször és valóban hatásos a vize. Kellemes, nyugodt környezetben található, nagyon sokan látogatják. Több féle hőfokú medence van, sőt van ami fedett is. Gyógyászati vagy kikapcsolódási céllal egyaránt érdemes felkeresni!
Nagy Katalin  értékelést írt: Bora-Bora Pizzéria
A Bora-Bora Pizzéria egy nagyon jó vendéglátóhely a városban. Ha a városba fesztiválra látogatunk, feltétlen felkeressük, mert nemcsak a magyar konyha ételei képviseltetik magukat az étlapon, hanem megtalálható az olasz, a görög, a japán, a kínai, valamint kedvencem az indiai is. Általában az utóbbi kínálatból szoktunk választani és rendszerint nem csalódunk. Nagyon kedves, barátságos a kiszolgálás és nem kell sokáig várakozni.
Ebben az üzletben szinte mindent megtalál a betérő, ami a háztartásába szükségeltetik. Élelmiszert, italt, háztartási árukat, vegyiárut és édességet is lehet kapni. Az árak nagyon kedvezőek, már készülnek az édességekkel a húsvéti ünnepekre. A bolt jól megközelíthető helyen van, tágas, átlátható. Talán a nyitvatartási idő kicsit jobban igazodhatna a dolgozó emberekhez, tehát az üzlet lehetne 18 óráig nyitva a jelenlegi 17 óra helyett.
Az Erőd Pizzéria és Pub egy 100 éves terménytárolóból jött létre, ahol nagyon jó rendezvények kerülnek mindig megtartásra. Közel 40 féle pizzát kínálnak, melyből mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A házhozszállítás ingyenes. Természetesen a pizzákon kívül frissensültekből, hamburgerekből is bőséges a választék. Nagyon jó hely, ahol mindig a vendégek kívánságát tartják szem előtt.
Nagyon finom egyszerű ételeket lehet itt fogyasztani akár reggelire, ebédre vagy netán vacsorára térnénk be, de ha csak egy kávét vagy cappucinót fogyasztanánk, azt is megtehetjük. A híres túri vásár alkalmával kerestük fel ezt a helyet és nem csalódtunk. Jómagam főzeléket választottam, míg az asztaltársaságunk másik része olaszos tésztát rendelt. Az ételt rövid várakozási idő után megkaptuk, ízletes volt és nem volt drága. Mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt a gyorséttermet.
Párommal voltunk itt horgászni, nagyon kellemes környezet, tiszták a stégek, főleg pontyok, keszegek találhatók itt a Holt-Tiszában. Hattyúk társasága szórakoztatja a horgászni vágyókat. :)
Nagy Katalin  értékelést írt: Ifjúsági Étterem
A Turisztikai és Szabadidő Központ területén található 150 - 100 és 50 férőhelyes termek, éttermek egyaránt alkalmasak különböző céges, családi és egyéb rendezvények megtartására. A házias ízeket kínáló ifjúsági étterem egész évben várja vendégeit. Nyitva tartás: rendezvénynapokon 10 órától 22 óráig. Előfizetéses menü fogyasztása munkanapokon 11 órától 14 óráig. Esküvőkön és egyéb 100 fő feletti csoportos vacsorafogyasztás esetén az étterem hajnalig áll a vendégek rendelkezésére.
aa
bb
aa
bb