Szemüveg, Optika
Mándi Optika  ajánlatot hozott létre: 
Short description of the image
Lejárta:2016-03-31
Olyan szemüveglencsére vágyik, ami rendkívül karcálló, víz-, por- és szennyeződéstaszító, könnyű tisztítani és ráadásul hosszú időn át megőrzi előnyös tulajdonságait? Akkor a Hi-Vision LongLife-ot imádni fogja! Az akció időtartama: 2016. február 1. – március 31. A prémium kategóriájú, rendkívül tartós és megbízható Hi-Vision LongLife f
Kretz Ildikó képet töltött fel: Don Pepe Pizzéria
Kretz Ildikó  értékelést írt: Don Pepe Pizzéria
Sajnos csak néha tudok itt enni de a pizza csak donpepe nekem. ha pizzára éhezem akkor csak ők. Mindig friss meleg a pizza és a nagyon kedvesek. Nem spórolják ki a cuccot belőle. már meg is éheztem...
Kretz Ildikó  értékelést írt: Drogerie Markt - DM
Gyakran akkor is bejövök nézelődni, amikor nincs elég pénzem, persze mindig veszek valami apróságot... :) Szeretek itt lenni, nagy a választék, mindig rend van és jól átlátható a bolt. A kedvenc eladóm mindig szuperül segít!
Kótai Elemérné  értékelést írt: Rossmann
Ez is egy ugyanolyan Rossmann, mint az összes többi. A termékek elrendezése, az árak megegyeznek az ország összes több üzletével. A kiszolgálást rendben találtam, egyszer jártam itt, a pénztáros gyors volt, amit kerestem egy kis kiigazítással gyorsan megtaláltam.
Kótai Elemérné  értékelést írt: MOL Töltőállomás
Gyors, korrekt kiszolgálással, olyan , mint az összes többi töltőállomás, minden drága, tankolni kell, A buszállomáshoz közel van, könnyen megtalálható, Szombathelyhez közelebbi oldalán a városnak.
Kótai Elemérné  értékelést írt: Posta - Kőszeg 1
Csak egyszer jártam itt, gyors volt a kiszolgálás, kedvesek a dolgozók. Rajtam kívül csak egy ember volt még ott, így nem volt sor sem, ezt kevés postánál tapasztaltam eddig. Könnyű megtalálni, közel van a belvároshoz.
Kótai Elemérné  értékelést írt: Ibrahim Kávézó
Keleties hangulatot árasztó belső térrel rendelkező hely, Kőszeg belvárosában, valamikor a 80-as évek vége óta nyitva van. A nagyon finom és különleges kávék mellett nyáron a fagyijuk is nagyon jó, illetve az ételeik is ízletesek.
Nagyon szépe helyen van a panzió, Sé egy kis település Szombathely és az osztrák határ között félúton. A kiszolgálás korrekt, az árak is rendben. vannak, A környezetet kiemelném, tényleg nyugodt és szép.
Bizonyos időszakokban elég nehéz szállást foglalni itt. Ár érték arányban megéri itt megszállni. A szobák szépek, modernek, az étteremben pedig nagyon finom, magyaros és szerb ételeket szolgálnak fel. A környék csendes, a város kertvárosias részén van a panzió.
Nagyon lepukkant hely, nagyon régi bútorokkal. Tele van munkásokkal, szóval inkább munkásszálló, mint egy hotel. Az épület elölről inkább tűnik egy vasútállomásnak egy restivel, mint egy szállónak, ahol csak a sárga mellényes emberek vacsorázzák a szokásos bőséges malátavacsorájukat.
Az épületben van egy úszómedence, ide sokan járnak úszni, szoktak lenni sport események is, valamint egy tanulómedence gyerekeknek. Kint van két termál medence, egy szép parkosított részen helyezkedik el, egy a gyerekeknek és egy a felnőtteknek. Nagyon modern és szép komplexum. Mindenkinek ajánlom.
A pelenkák mellett még elég nagy a választék, az árak átlagosak. Ruhákat, ápoláshoz, gondozáshoz szükséges kiegészítőket is lehet kapni.Már régen jártam itt, nem tudom megvan -e még egyáltalán a bolt.
Kótai Elemérné  értékelést írt: Bébi-bizi
Szombathely egy szűk kis utcájában található ez a kis üzlet. Tényleg kicsi, de elég sok mindent lehet kapni, már-már mondhatni túlzsúfolt emiatt. Az árak kedvezőek, gyakran vannak akciók. Bizonyos termékek kölcsönzésére is van lehetőség.
Az üzletben a kínálat nem túl nagy, inkább bemutatótérként szolgál, a weboldalon van fenn az a kínálat, ami miatt megéri utánuk nézni. Nagyon sok egyedi termék van, ami máshol nem kapható, rengeteg bútor, sőt kész gyerekszobák vásárolhatóak itt meg. Ezen felül lehet itt kapni normális pl. nappaliba való bútorokat is.
Nagyszerű hely egy gyermek számára. Képzett emberek figyelnek itt a gyerekekre, szakkörök kézműves foglalkozások nagyon sok rendezvény van itt. Egy belső udvarban tartják a szabadtéri eseményeket. Nagyon biztonságos, barátságos hely.
Az üzletben nem nincs túl sok kiállított termék, és annál is kevesebbet lehet kipróbálni. A weboldalukon viszont rengetek készülék található. Az árai korrektek, az eladók a boltban felkészültek és értenek a munkájukhoz. Legalábbis a fiam ezt mondta, én nem tudom, mert abból amit beszéltek szinte semmit sem értettem a GPS-ekkel kapcsolatban.
Kótai Elemérné  értékelést írt: Dockyard Stores
Elég drága üzlet, de nagyon jó minőségű és tartós ruhákat lehet itt vásárolni. Nagyon sok ismert márka megtalálható itt, Az üzletben nagyon segítőkészek az eladók, rögtön megszólítják az ember, odafigyelnek minden kérésre. Az árak miatt ritkán vásárolok itt.
Kótai Elemérné  értékelést írt: Ferences Söröző
Az elnevezés egy kissé becsapós, ez egy étterem valójában. Magyaros nagyon finom ételeket szolgálnak fel. A kétszemélyes táljaik nagyon jók, egy nagy fa tálban hozzák ki az ételt ekkor. Az adagok is elég nagyon.
Kótai Elemérné  értékelést írt: Baby Shop
Itt szinte mindent meg lehet találni, amire egy kisbabának szüksége lehet. Kiságyak, ruhák, játékok stb, Folyamatosan vannak akcióik, megéri betérni, kedvezőek az árak. Vannak különböző online kedvezmények is, de nem lehet összevonni az akciókat.
aa
bb
aa
bb