Bútor, Lakberendezés
Tóth Csaba képet töltött fel: Diego Tatabánya
Ildikó Kustyán  értékelést írt: MOL Töltőállomás
Ritkán járunk ide, mert nem túl olcsó töltőállomás a MOL. A kiszolgálás azonban mindig nagyon kedves. A szélvédőt is lemossák, ha kérjük. Szerencsére nem kell sokáig várakozni, hamar sorra kerülünk.
Bencze Ida  értékelést írt: Opti Markt Optika
A családunknak ez a kdvenc optikája, mert mindig nagy választékkal várnak minket. Jó áron vásárolhatunk magunknak szemüvegeket, ráadásul sokszor az akcióknak köszönhetően nagyon olcsón jövünk ki más optikák helyett. Ráadásul még helyileg is jól megközelíthető.
Rendezvény lebonyolításában mindig számíthatunk rájuk. Gyönyörű környezetben van, sétálási lehetőség adott. Az ételek nagyon finomak és változatosak. Az alkalmazottak nagyon kedvesek. A közelben van parkoló is.
Igényesen kialakított étterem. Finom ételek. Sokfajta választási lehetőség mint italból, mint ételből. Udvaron nagy parkolási lehetőség. Buszmegálló is nagyon közel van, így minden szempontból könnyen meglehet közelíteni. A felszolgálók kedvesek.
Egyik kedves ismerősöm ajánlotta azt a hölgyet. Jobban szeretek a megszokott fodrászomhoz járni. De nagyon meglepődtem hogy mennyire jól dolgozik és nagyon jó áron. Adott tanácsokat amiknek nagyon örültem.
Zsoldos Bernadett  értékelést írt: Orsay
Igényes kinézet.Inkább modernebb, felnőtt ruha darabok vannak nagy választékban. De a kiegészítők között találhatnak a fiatalok is saját ízlés szerint. Az árak magasak, de a minőség beszél.
Zsoldos Bernadett  értékelést írt: Lipóti Pékség
Sokfajta nagyon finom, mindig friss péksütemény és kenyér található itt. Rendszeresen itt vásárolok. Gyors kiszolgálásban van részem. Kedves eladókkal. Tortarendeléssel is szívesen fordulok hozzájuk.
Sokszor betérünk ide. A pizzájuk nagyon finomak, sok feltéttel. A gyros-uk a isteni a legjobb amit idáig ettem. Gyors a kiszolgálás. Mindig tisztaság fogad minket. Jó környezetben , feltűnő helyen helyezkedik el.
Zsoldos Bernadett  értékelést írt: Drogerie Markt - DM
Nagy üzlethelyiség. Sok jó minőségű termék közül válogathatok magamnak kedvemre. Az árak jók. Az eladók mindig segíteni az eligazodásban. Egyre többet szoktam itt vásárolni ezért igényeltem Dm-es Beauty kártyát amivel teljesen megvagyok elégedve.
Nagyon szép hely Tata központjában található. Feltűnő kinézettel. Az árak nagyon reálisak. Étterem rész is van ahol az ételek mennyeiek. Nagyon szeretek ide járni. A felszolgálók barátságosak.
Megvagyok elégedve ezzel az Euros bolttal. Nagy területű, jól megközelíthető. Sok fajta élelmiszer és a háztartáshoz szükséges termékek találhatóak meg hihetetlenül alacsony árral és jó minőséggel.
Nagyon szép és igényes étterem. Mindig tiszta. Az étlapon sok finom étel megtalálható. Gyors a kiszolgálás és a pincérek mindig kedvesek és ajánlják a finomabbnál finomabb ételeket.
Zsoldos Bernadett  értékelést írt: Kocs Posta
Most lett átépítve. Szép helyiség,több szolgáltatással. Nagy parkoló az udvarban. A dolgozók nagyon kedvesek. Egy kicsit tovább nyitva lehetne a pénztár, mert sajnos nem mindenki ér pont oda amikor még nyitva van.
Zsoldos Bernadett  értékelést írt: McDonald's
Általában itt szoktam enni. Finomak az ételek. Ha sietek elvitelre szoktam kérni. A kiszolgálás nem mindig gyors néha hosszú sorok vannak. Valamelyik alkalmazott kedves, de akadt olyan is aki nem figyelt oda hogy mit szeretnék és többször kellett elmondani miután kiszolgált.
Zsoldos Bernadett  értékelést írt: Office Shoes
Jól megközelíthető helyen van. Buszmegállóhoz, vonatállomáshoz közel. Bevásárló központban. A választék átlagos. Elég drágák a cipök, de minőség szempontjából nagyon jók. Mint férfi mint női cipők egyaránt megtalálhatóak.
Zsoldos Bernadett  értékelést írt: New Yorker
Rengeteg divatos ruha található itt férfiaknak, nőknek egyaránt. Kiegészítökböl is jó sok a választék. Jó minőségüek, jó árral ellátva. Az eladók mindig sokat segítenek és nagyon kedvesek.
aa
bb
aa
bb