Az autópálya mellett van, így bőven drágább az átlagos kutaktól. Ha az ember nem készül fel megfelelően muszáj itt kikötnie. Én inkább a Shellt szeretem, egyszer voltam itt, remélem máskor jobban kiszámolom az üzemanyag mennyiségét.
Gyönyörű kilátás. Internetről foglaltam,a képek alapján luxuskategóriás 2 lakosztályt. Az ára az is volt,a valóság azonban messze nem. A falból kilógó vezetékek,telefon az egyikben igen a másikban nem,félig letapétázott fal,és sorolhatnám végnélkül. A személyzet kedves volt.
Hernádi Zsuzsanna  értékelést írt: Tűzkert Étterem
Megtetszett a hely hangulata és a búbos kemence is. A kemencés mézes mázas oldalas nagyob finom ajánlom mindenkinek, a árom kalapos levest evett ami szintén kifogástalan volt. Az rontott kicsit az öszképen hogy drágábbak az ételek, más éttermekhez képest.
Kónya Noémi  értékelést írt: Drogerie Markt - DM
Nagyon szeretem a dm kínálatát. Más drogériákhoz képest több reform alapanyagot lehet kapni. Azért is szeretem, mert csak itt lehet kapni Alverde natur kozmetikumokat, melyekkel teljesen elégedett vagyok.
Széles a kínálat, sok zöldség, gyümölcsárus, hentes, virágos. Reform alapanyagokat árusító standot is találunk. Szívesebben vásárolok a piacon mint a szupermarketben. A nyitvatartás kedvező hétköznaponként 18 óráig, szombaton pedig 14 óráig vannak nyitva.
Kónya Noémi  értékelést írt: Inmedio Ajka
Az ajkai Tescoban lévő Inmedio üzlet Pick Pack pontként is üzemel. Én mindig ide kérem, ha csomagot rendelek. Hétköznaponként 20 óráig nyitva vannak, így nem okoz gondot a csomagok átvétele.
Kónya Noémi  értékelést írt: Központi Kollégium
Veszprémi Pannon egyetem egyik kollégiuma. Nagyon modern, igényes tiszta. A szobák 3 helységgel 6 fősek. Évközben a kolesz alsó szintje külsősök számára is bérelhető. Nyáron pedig a kollégium összes szobája bérelhető.
Kónya Noémi  értékelést írt: Mega Mag
Veszprémben a vásárcsarnokban van ez az üzlet. Különböző magokat, aszalt gyümölcsöket, gabonákat lehet kimérve kapni. Szuper ötletnek tartom, nagyon szeretem, gyakran vásárolok itt.
Zsoldos Bernadett  értékelést írt: Fincsi Büfé
Az osztállyal táboroztunk itt tavaly. Az ételek nagyon finomak voltak, elég jó áron elérhetőek. Az alkalmazottak nagyon kedvesek és gyors volt a kiszolgálás is. Szép, igényes kinézet.
Kedvenc állatkertem ahol valaha is jártam. szép nagy jó elhelyezkedésű.a Szavanna kifutó a kedvencem.egy nap nemelég,hogy végigjárjuk,nekem már többször volt szerencsém eljönni ide,így már végigjártam.Pihenés képen vagy kávézó sőt egy palacsintázó is ahol megpihentünk a sok sétát követően. Az elefántok a kedvenceim közülük is Nuka.
S. Istvánné  értékelést írt: Balatoni Bobpálya
A gyerekek miatt látogattunk el a bobpályára. Ami igazán nagy élményt nyújtott a számukra. Imádják az ilyenfajta száguldozást. Fotót is készítettek róluk csúszás közben. A belépő nem mondható drágának.
S. Istvánné  értékelést írt: Fövenyfürdő
Nagyon szép és rendezett környezetű strand. Homokos vízpart, a víz folyamatosan mélyül, így a gyerekek számára is kiváló fürdőzési és szórakozási lehetőséget biztosít. Van még óriáscsúszda és játszótér. A belépő árak igazán kedvezőek.
Danóné Rácz Veronika  értékelést írt: Club Aramis
Nincsen nagy forgalma a szórakozóhelynek. Nem is csodálom hiszen eléggé taszító néhány helyen az épület belő szerkezete is. Sok helyed a fal omladozott, az illemhely katasztrófa.
Hangulatos kávézó. Forgalmú,nem éppenséggel nagy . A kávék nagyon finomak, gyors a kiszolgálás, kedvesek a pultosok, így mindennel elégedett vagyok!Parkolási lehetőséga közelben nincsen talán ezt a negatívumot tudnám felhozni
Nekem túl drága ahhoz képest hogy átlagos cukrászda semmi akcióval vagy különlegesével. Más cukrászdában ilyen sütik jóval olcsóbban is vannak és ugyan ilyen finomak. A sütik állagával, ízével, méretével nem volt gond, friss és finom volt minden. Az árak azért ettől függetlenül sem alacsonyak.
C. Viktória  értékelést írt: Annagora Aquapark
Szuper strand, rengeteg medencével. Többször jártunk itt, a hatalmas csúszdák nagyon jók, a többi medencében lehet úszni, vagy csak üldögélni, vannak dögönyözők, és hullám medence. Étkezni több féle büfében is lehet. Általában sokan vannak, közkedvelt strand, én is csak ajánlani tudom.
Nagy Katalin  értékelést írt: Hotel Kenese Port
A Hotel Kenese Port szálloda Balatonkenesén, a Balaton partján található, 2 hektáros nagy kerttel körülvéve. A szálloda saját tóparttal és kikötővel rendelkezik. Minden szobája fürdőszobával és erkéllyel rendelkezik, valamint TV-vel felszerelt. A Kenese Port épületében egy társalgót, a kertben pedig egy játszóteret is kialakítottak a vendégek számára. A vendégek a szálloda éttermében étkezhetnek, majd horgászni mehetnek, esetleg bérelt hajóval vitorlázhatnak a Balatonon. A Hotel Kenese Port közelében egy teniszpálya is várja a vendégeket.
aa
bb
aa
bb